Aktywne Wpisy
Szychasekk +157
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +65
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Czasem sam nie wiem po co z rana włączam tego fejsa, chyba tylko żeby się #!$%@?ć bardziej. Na spotted było zdjęcie kierowcy na jeżdżącym klopie z informacją, że to pirat drogowy i że sprawa trafia na policje. A kwiat tej ziemi tak musiał to skwitować. Najbardziej #!$%@?ło mnie, że tamten ćwierćmózg to "chłopak z pasją, który potrafi coś więcej od tamtego" xD nazwiska oczywiście ocenzurowałem żeby nikt się nie przyczepił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- omijanie pojazdu i przejeżdżanie miedzy pieszymi +matka z niemowlakiem x2,
- wyprzedzanie na podwójnej ciągłej pod górę,
- wyprzedzanie lewą stroną wysepki z przejściem dla pieszych,
- jazda na jednym kole,
- nie zastosowanie się do nakazu skrętu,
@mamapoth
I rozwalają mnie te argumenty...
Nie ma toru, to chłopak musi ćwiczyć na ulicy. Czaicie? Musi.
U mnie w mieście nie ma strzelnicy, więc muszę ćwiczyć na ludziach. Taki to argument.
Gość albo ma prawo jazdy (wątpię, bo AM jest bardzo niepopularne), albo porusza się po drodze bez uprawnień.
No, chyba że ma A1, B1 lub T.