Aktywne Wpisy

ejj +486
Co trzeba mieć we łbie żeby dać przycisk "Wyczyść" zaraz obok formularza, a "Wyszukaj" gdzieś tam na dole?
#kiciochpyta #programowanie
#kiciochpyta #programowanie
źródło: xd
Pobierz
bArrek +475
Mam taką paczkę trzech kumpli z którymi znamy się ponad dwadzieścia lat to długa znajomość większość wykopków nawet tylu lat nie ma. Pierwszy z nich ma żonę i dziecko w drodze, drugi z nich ma narzeczoną i dziecko, trzeci ma narzeczoną każdy mieszka w swoim mieszkaniu a ja większość czasu spędzam na roboczej kwaterze i walę konia do takich #!$%@? rzeczy że jak skończę to Bóg z dwa kotki zabija

W 2006 roku ta piosenka zwyciężyła na eurowizji. Lordi
#muzyka #hardrock #metal ? #finlandia
@anas_lex: typowe "children's music", to już Świnka Peppa lepszą muzą zapodaje ;)
Tak jak napisałem wcześniej, zupełnie nie mój klimat ale nie jestem zamknięty na inne gatunki, słucham wszystkiego w zależności od nastroju i uważam że to jest na prawdę dobry kawałek.
@anas_lex: xDDD
Jak nie masz więcej niż 15 lat to może i owszem. I nie, nie chodzi tu o fakt, że wystąpili na Eurowizji i mają śmieszne stroje, bo w glam rocku nie takie rzeczy się widywało. To kwestia przaśnej melodyki i kiczowatego brzmienia. Zarzuć jakimś porządnym, heteroseksualnym, rockowym graniem i poczuj różnicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Alcoholic_Desacrator: widzę że ty z tych ignorantów zamkniętych w swoim fantastycznym rockowym świecie, gdzie tylko to czego ty słuchasz to prawdziwe granie, a reszta z "#!$%@? gustem muzycznym" słucha odpadów. Nie chce mi się dyskutować dalej. Pozdro