Wpis z mikrobloga

@Alcoholic_Desacrator: uśmiałem się ale powiedz czemu tak myślisz? Bo pojawili się na eurowizji? Jakaś ujma bo prezentują mocniejsze brzmienia a sam konkurs jest miksem popowego 'gówna'?
Tak jak napisałem wcześniej, zupełnie nie mój klimat ale nie jestem zamknięty na inne gatunki, słucham wszystkiego w zależności od nastroju i uważam że to jest na prawdę dobry kawałek.
uważam że to jest na prawdę dobry kawałek.

@anas_lex: xDDD

Jak nie masz więcej niż 15 lat to może i owszem. I nie, nie chodzi tu o fakt, że wystąpili na Eurowizji i mają śmieszne stroje, bo w glam rocku nie takie rzeczy się widywało. To kwestia przaśnej melodyki i kiczowatego brzmienia. Zarzuć jakimś porządnym, heteroseksualnym, rockowym graniem i poczuj różnicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
porządnym, heteroseksualnym, rockowym graniem

@Alcoholic_Desacrator: widzę że ty z tych ignorantów zamkniętych w swoim fantastycznym rockowym świecie, gdzie tylko to czego ty słuchasz to prawdziwe granie, a reszta z "#!$%@? gustem muzycznym" słucha odpadów. Nie chce mi się dyskutować dalej. Pozdro
@vyshomir: przesadzasz, ale zareagowałem tak bo już niejednego takiego spotkałem na wykopie i wiem z doświadczenia że nie warto wtedy kontynuować dyskusji. Mam takiego znajomego który neguje wszystko co gatunkowo jest spoza rocka lat 80 czytaj prawdziwej muzyki. No sorry, z takim pustogłowiem nie mam sensu dyskutować
@Alcoholic_Desacrator: kiedyś kolega wysłał solówkę drumsową tego perkusisty XD śmiechłem hardo, bo jarał się tym jak gimbus palący lucky strike. Wysłałem mu jakiegoś steve gadda to stwierdził, że rzeczywiście nie ma się czym jarać :D:D