Aktywne Wpisy
youknowthisxd +134
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
lukija +11
już jestem prawdziwą panią domu
Nawet w najśmielszych przypuszczeniach nie widziałbym tak wielkiej korelacji homoseksualizmu u mężczyzn z pedofilią.
Wielki szacunek dla @verizon za ostateczne rozwiązanie kwestii tego czy homoseksualizm jest skorelowany z pedofilią.
Zaoranie lewactwa 100%.
Dzięki bro. Szacun wielki
Całość tutaj.
Polecam.
Zastanawiam się nad następującymi liczbami:
Jak wykazują badania, 9-40% pedofili preferuje dziecko tej samej płci[133]. Wyniki badań opublikowane w Journal of Sex Research pokazują, że pomimo liczby heteroseksualistów przewyższającej liczbę homoseksualistów w proporcjach 20 do 1, pedofile homoseksualni popełniają jedną trzecią całkowitej liczby przestępstw seksualnych wobec dzieci[134].
Tutaj jest np. luka w rozumowaniu:
Częstym argumentem mającym potwierdzać zależność statystyczną pomiędzy homoseksualizmem a
Ok, jedno panie: czy tymi liczbami geje powinni przejmować się bardziej niż panowie hetero?
@KnightNostalgia: Tymi?
PS Edytowałeś?
PS 2 Mam kiepski dostęp do internetu, więc przepraszam, że nie mogę sam poszukać.
@KnightNostalgia: wiki...
Tak 2 razy. Dodawałem akapity.
A jaki % ofiar pedofilów to byli chłopcy?
[...]36% sprawców wykorzystywania seksualnego dzieci okazało się wykorzystywać jedynie chłopców[...]
Czyli wychodzi że homosie stanowili 30% pedofili?
no chyba, że jarosla cantintomatematyka
Mimo, że ktoś napisał, że takiej korelacji nie ma.
Badań jest sporo. Dane są szokujące. Interpretacja już niejednoznaczna.
Ale wygląda ciekawie. W kwestii powszechnie lansowanej narracji.
Skupiłem się tylko na liczbach i na tych badaniach z 1988
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora