Wpis z mikrobloga

@canto:
@Predator_v-2: mam nadzieję, że się przestawię :/ Ale wiele rzeczy mi się nie podoba i już znalazłem błąd - podczas pisania dłuższego komentarza, tekst nie przewija się i nie widać tego co piszę, pole tekstowe nie przesuwa się i nie widzę kursora. Dzieje się tak prawie za każdym razem. A co do samego systemu to jeden i drugi ma swoje zalety i wady. Ale aplikację na iOS mogli skopiować
@canto: wczoraj przesiadłem się z wersji android na iOS. Nie wymyślam, ale jak na wersję Android, oprócz tego, że raz na jakiś czas wywalało, nie mogłem narzekać, na Apple już po kilku minutach użytkowania znalazłem błąd, interfejs jest bardzo kiepski, choćby to, że nie ma przycisku odświeżania ekranu.
Może tak, ale tak jak napisałem brakuje wspomnianej funkcji, jest jeden mały błąd - nie widać tego co się pisze w komentarzu bo pole edycji się nie przesuwa. Cieżko się ogólnie jej używa. No nic, trzeba się przyzwyczaić. Po prostu spodziewałem się, że na iPhonie apka będzie dopracowana tak samo, albo lepiej niż na wersję Android.