Wpis z mikrobloga

@darjahn: nie, i wole teraz nie myslec o dramach, drame to ja mam w domu bo siedze na dupie, i tylko sie na dziewczynki patrze przed kompem a rodzice mimo wszystko jakos to toleruja bo w sumie 2msc bezrobocia po przepracowanych prawie 2latach ale krzywe spojrzenia rzucaja :D Musze sie czyms pozyteczniejszym zajac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@darjahn: Ehh naprawde mi kpop zwichnal psyche... Straciłem ochotę sluchac utworów z męskim wokalem :/ musze chyba dobie jakis szlaban dać, powrócić do klasyki hard rocka i innych polskich kapel i może bd dobrze :D
A tak swoja droga. Znasz może ten zespol co wstawiłem jako załącznik? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
k.....k - @darjahn: Ehh naprawde mi kpop zwichnal psyche... Straciłem ochotę sluchac ...
  • Odpowiedz
@darjahn: Koi no megalover od MtH zamiata. A Dir en Grey to klasyka za ktora zabieram sie od dobrych 4lat i do dziś przesluchalem może pare trackow. Teraz tak sie za kindie zacząłem rozglądać dla odmiany ale z żeńskim wokalem to malo tego jest z nowych to dramat posrjdona tylko z tych starszych można cos wylowic wartościowego ;) nie dziwi mnie to. Kiedys oglądałem jeden odcinek VICE odnośnie kpopu i
  • Odpowiedz
@darjahn: sporo tego dalas :) ciezko mi sie bedzie odnalezc na tej drugiej stronie, kanal subskrybowalem i powoli bede kopac. Liczylem na takie bezposrednie linki zebym sobie tylko wyknowawce na torrentach wkleil i juz dyskografie ciagnal jak dobry zespol by byl. Ale darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby :D Dzieki
  • Odpowiedz