Wiem, że ogromny #slowpoke ale za bardzo chce mi się rysować ostatnio i nie mogłem się powstrzymać by wziąć w tym wszystkim udział, jak odkryłem tę akcję parę dni temu :D Od dłuższego czasu chciałem już zrobić sobie takie wyzwanie, by rysować codziennie przez jakiś czas. Więc zaczynamy! Nadrobię wszystko, rysując nie jeden, a 2 rysunki dziennie - pierwszy na zaległy, drugi na aktualny temat :) Jak dotrę do aktualnej daty (co powinno stać się za niecały miesiąc) to rysować będę już według normalnego tempa :) Zacznijmy powoli, bo trzeba sobie przypomnieć to i owo. Póki co mogę jedynie robić zdjęcia rysunków tabletem i wrzucać je takie, jakie są, albo przerabiac je w photoshopie, poprawiając jedynie krawędzie wyraźniejszą linią. Tak też zrobiłem tym razem, ale raczej tylko dlatego, że to niezbyt skomplikowany rysunek.
1/365 to ja :D tylko bez okularów, bo w nich na kartce wyglądam jak z zezem. Kiedyś nauczę się je normalnie rysować. Obiecuję! :)
Póki co mogę jedynie robić zdjęcia rysunków tabletem i wrzucać je takie, jakie są, albo przerabiac je w photoshopie, poprawiając jedynie krawędzie wyraźniejszą linią. Tak też zrobiłem tym razem, ale raczej tylko dlatego, że to niezbyt skomplikowany rysunek.
1/365 to ja :D tylko bez okularów, bo w nich na kartce wyglądam jak z zezem. Kiedyś nauczę się je normalnie rysować. Obiecuję! :)
#365styczen