Aktywne Wpisy
Senuyo +241
#onlyfans ##!$%@?
hexgate +130
Tak sobie czytem ten tag od dłuższego czasu i ostatni wysyp niektórych (albo nawet większości) komentarzy skłonił mnie, żeby coś napisać.
Ludzie, jakie wy macie zamknięte umysły i ograniczone horyzonty. To jest niepojęte. Pewnie większość to troll, ale niektórzy wydają się nie widzieć nic poza wstaniem na 6 do roboty, powrotem, zapiciem schabowego w chacie czterami żuberkami z promki z biedy, obejrzeniem jakiś tvgówien, wylaniem frusty na wykopie i pójściem spać.
Nikt
Ludzie, jakie wy macie zamknięte umysły i ograniczone horyzonty. To jest niepojęte. Pewnie większość to troll, ale niektórzy wydają się nie widzieć nic poza wstaniem na 6 do roboty, powrotem, zapiciem schabowego w chacie czterami żuberkami z promki z biedy, obejrzeniem jakiś tvgówien, wylaniem frusty na wykopie i pójściem spać.
Nikt
Olimp - Zefir
"Lane" - zielone jabłko, coś a la porzeczka, do tego coś a la landynka.
Puste, "rozwodnione", owocowe landrynki w smaku. Kiepsko.
Z butelki - bez jabłka, bez porzeczki - widać, że te "beta testy" były za wcześnie. Reszta bez zmian.
Olimp - Demeter
Trochę tropików, trochę pomarańczy, karmelowo, masło/karton.
W smaku troszeczkę tropikalnie, pomarańczowo i warzywka. #!$%@? z grzybnią.
Daję sobie spokój z Olimpem na jakiś czas, jak wypuszczą znowu Hadesa to sprawdzę. Szkoda kasy na te eksperymenty nie pozbawione wad. Za cenę 2x Zefir + Demeter (średnio licząc 10zł za lane + 7 + 7 =24) można mieć coś z klasyki amerykańskiego kraftu, np. brown porter z Port Brewing, jak dobrze się poszuka to 2x de Molen, etc. Które zjadają większość polskich produkcji dupą.
Foch, przestaję polecać znajomym.
@BrowarOlimp #obgadujo
Olimp jeszcze nie dawno pisał o tym chmielu oktawia, jakby to był król chmieli, jak lew jest król dżungli.
Pisz o zwrot kasy, ja bym pisał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez autora
@Oswiadzczam_ze_skonczylem_13_lat: hahaha tak! dodam wykopalisko, że po otwarciu butelki piwo mi nie smakowało, i że wysłałem tę informację na maila browaru Olimp - oczywiście z nadzieją, że się poprawią z jakością, w ogóle nie licząc na kratę "produktów" w ramach rekompensaty. A co jeśli śmieszki wysłaliby mi kukurydzę w puszce? :P
Kukurydza w puszce jest zajebista.
Ale musiałeś mieć jakiś niefart, większość opinii o Zefirze (w tym nasza) zdąża w stronę django,