Aktywne Wpisy
mefju1 +1120
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
Meregle +59
FC Sankt Gallen (Szwajcaria) - Śląsk
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
Brendby (Dania) - Legia
Bodo/glimt (Norwegia) - Jaga
Trnava (Słowacja) - Wisła
Na papierze to są 4 #!$%@?
Znalazłem kilka filmików na YT, ale one nie za wiele wyjaśniają.
Ps. To chyba pokazywało na mapie w którym miejscu są połamane drzewka itd. W sumie taki typowy cheat.
@FireDash: Chyba nic z tego, bo mnie straszył jakoś wczoraj albo i wcześniej. Nie wiem, o co mu chodziło.
Tu ktoś pisał, że na serwerze europejskim nic nie jest zabronione (z modów) - to prawda?
WG i tak nie ruszy dupy żeby Cie sprawdzić, z resztą pewno nie umio tego wykryć
Laser-pokazuje miejsce w które celuje przeciwnik.malo precyzyjny mod.
Thundra- usuwa roslinosc z mapy przy skrolowani lub manualnym uruchomieniu.
Czas przeladowania przeciwnika- pokazuje się nad zbiornikiem realny czas jego przeladowania.
Czas przeladowania sojusznikow- działanie jak wyżej.
Mod który pokazuje kazde zniszczenia na mapie, zniczenie drzewa,
na niskie klatki masz wot/ustawienia/grafika
@Peleryna: :/
@Peleryna: To już mam wyregulowane na najniższe. Na zwykłych mapach jest w porządku, ale na takiej np. Murowance w lesie, gdzie do tego jest sporo czołgów w jednym momencie, fps spada tak, że nawet jechać ciężko. Pieprzone krzaki.
Generalnie po instalacji Warpacka WoT wygląda jak gwiezdne wojny, bleahhhh...
Najbardziej OP modami są te które pokazują przeładowanie u przeciwnika i mod na minimapkę, który pokazuje interakcję wroga z elementami otoczenia (to żem napisał yntelygentnie). Inaczej mówiąc widzisz, gdzie zostaje zniszczony płotek, czy powalone drzewo.
Wracając do tego E-25. Pewnie miał ból dupy, że ktoś go ubił i zrzucał winę na wszystko tylko nie siebie. Ot, taka
W tej liscie brakuje dozo modow wiec nie jestem jakims wyrozniajacym sie typem. Nie man np moda na gasmice... Jest taki osobnik co nawet na strimie z takowym lata ;-) i bana nie dostal.
Dodam ze sa to w pelni legalne mody.
@Peleryna: Ja nie mam.