Wpis z mikrobloga

#wot #worldoftanks #pytanie O co chodzi z jakimś WarPack? Ostatnio pewien E-25 poinformował mnie, że zostałem zgłoszony za używanie czegoś takiego, a ja biedny nawet XVM nie używam (już o innych dodatkach nie wspominając).
Znalazłem kilka filmików na YT, ale one nie za wiele wyjaśniają.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mwitbrot: Zgnijesz w sztumie wargamingu, przykro mi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ps. To chyba pokazywało na mapie w którym miejscu są połamane drzewka itd. W sumie taki typowy cheat.
  • Odpowiedz
Zgnijesz w sztumie wargamingu, przykro mi ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@FireDash: Chyba nic z tego, bo mnie straszył jakoś wczoraj albo i wcześniej. Nie wiem, o co mu chodziło.

Tu ktoś pisał, że na serwerze europejskim nic nie jest zabronione (z modów) - to prawda?
  • Odpowiedz
@mwitbrot: gówniany aimbot, jak celujesz znikaja wszystkie drzewa itp, murki ktore przepuszczaja nabój wiec o wiele latwiej celowac, na minimapie i w 3d pokazuje jak cos zostanie zniszczone, przewrocone nawet przez niewidzialnego wroga,
  • Odpowiedz
@saimonm: nie jestem expertem w tym temacie. z modow mam tylko:
Laser-pokazuje miejsce w które celuje przeciwnik.malo precyzyjny mod.
Thundra- usuwa roslinosc z mapy przy skrolowani lub manualnym uruchomieniu.
Czas przeladowania przeciwnika- pokazuje się nad zbiornikiem realny czas jego przeladowania.
Czas przeladowania sojusznikow- działanie jak wyżej.
Mod który pokazuje kazde zniszczenia na mapie, zniczenie drzewa,
  • Odpowiedz
to nie zmniejsza fps.

@Peleryna: :/

na niskie klatki masz wot/ustawienia/grafika

@Peleryna: To już mam wyregulowane na najniższe. Na zwykłych mapach jest w porządku, ale na takiej np. Murowance w lesie, gdzie do tego jest sporo czołgów w jednym momencie, fps spada tak, że nawet jechać ciężko. Pieprzone krzaki.
  • Odpowiedz
@mwitbrot łapaj kompilejszyn: http://www.dom1n.com/newsy/world-of-tanks-hackz/
Generalnie po instalacji Warpacka WoT wygląda jak gwiezdne wojny, bleahhhh...
Najbardziej OP modami są te które pokazują przeładowanie u przeciwnika i mod na minimapkę, który pokazuje interakcję wroga z elementami otoczenia (to żem napisał yntelygentnie). Inaczej mówiąc widzisz, gdzie zostaje zniszczony płotek, czy powalone drzewo.

Wracając do tego E-25. Pewnie miał ból dupy, że ktoś go ubił i zrzucał winę na wszystko tylko nie siebie. Ot, taka
  • Odpowiedz
@alan11: kazdy ma takie mody tylko siedza cicho.
W tej liscie brakuje dozo modow wiec nie jestem jakims wyrozniajacym sie typem. Nie man np moda na gasmice... Jest taki osobnik co nawet na strimie z takowym lata ;-) i bana nie dostal.
Dodam ze sa to w pelni legalne mody.
  • Odpowiedz