@Wypalcowany: polecam ( ͡°͜ʖ͡°) od lat się zabierałem za zakup ale zawsze jakoś hamowało mnie, że to takie cebulackie itp. ale widać, z czasem moja wewnętrzna cebula dojrzała, i zaczęła się rozwarstwiać, stąd wniosek i postanowienie zakupu ( ͡°͜ʖ͡°) na allegro wysyp, bo nowa seria wyszła 1 grudnia ( ͡°͜ʖ͡°)
@CzerwonaPapryka1: to zależy, czasami tak jest (i nie wiem z czyjej inicjatywy) ale w sumie, dzień w dzień przejeżdżam obok kilku, więc why not! ( ͡°͜ʖ͡°)
@JanuszProgramowania: Jak swoją załatwiałam ( a właściwie załatwiałam swojemu niebieskiemu) to było kilka pytań, gdzie pracuję itd, ale ogólnie wszyscy z naszego centrum handlowego to dostali.
@CzerwonaPapryka1: dzisiaj testowałem, nikt mnie o nic nie wypytywał, ba, czasami wystarczy przy zamawianiu powiedzieć "z kartą", i z moich obserwacji wynika, że nie trzeba jej nawet wyciągać ( ͡°͜ʖ͡°) ponadto, wyczytałem, że taką kartę można dostać będąc pierwszym klientem w ciągu dnia w danej restauracji, jeśli w ten dzień wychodzi nowa bonifikarta ( ͡°͜ʖ͡°)
#cebula #cebuladeals #januszpoleca #bonifikarta #polakibiedakicebulaki
@Mave: taniej, taniej, jeszcze taniej musisz!
@vomar: Bonifikarta McDonald's, zniżki na wiele kanapek, np. McWrap za 6 cebulionów ( ͡º ͜ʖ͡º)
A o co chodzi z nową edycją?
@vomar: