Wpis z mikrobloga

Hej wykopowicze. Jestem totalnie nieogarnięty w kwestii telefonów, nigdy jeszcze nie miałem smartfona i kompletnie się na tym nie znam. Dysponuję budżetem 600 zł. Czytałem wiele dobrego na temat Lumii 920 i sądze, że to byłby dobry wybór jeśli chodzi o ten przedział cenowy. Co o tym sądzicie? Czy na tym telefonie będę mógł normalnie obsługiwać GPS, nawigację, inne przydatne aplikacje i funkcjonalności? Podkreślam, nigdy jeszcze nie miałem smartfona, chciałbym wiedzieć, czy to dobry wybór i czy nie będę żałował. Ktoś z Was posiada to cacko i jest w stanie się wypowiedzieć?

#bojowkawindowsphone

#telefony
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PonuryWonsz: Tak, ale bateria szybko leci w dół (GPS). Wybór doskonały. Szybki, zajebiście intuicyjny system. Aparat miód malina, jak na ten przedział cenowy. Posiadam L920 i polecam.
  • Odpowiedz
@PonuryWonsz: Wykorzystując sam GPS wytrzymała mi ok 3h, z danymi pakietowymi 2,5h max.

Nie zwracam na to uwagi, bo mam ładowarkę indukcyjną w samochodzie, także telefon może na bieżąco się ładować przy odpalonej nawigacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michalkosecki: @#!$%@?: Dzięki. Wiem, że te pytania mogą Wam się wydawać głupie, ale tak jak mówiłem, jestem totalnym tłukiem w temacie. Jeśli telefon nie ma Waszym zdaniem jakiejś ważnej funkcjonalności ani wady to pewnie się ostatecznie na ten model zdecyduję. :)
  • Odpowiedz
@PonuryWonsz: 925 mają 16gb pamięci. Są podobno modele z 32gb ale osobiście nigdy nie spotkałem.

Sam system trochę zajmuje i jeśli nie planujesz usuwać zdjęć z pamięci może braknąć Ci miejsca na jakaś muzykę. Nie wspominając o filmach.

Co do baterii, ja przez caly czas włączonej lokalizacji, wifi dość częstym wchodzeniem w neta trzyma mi dzień, półtora. Ale to tylko wtedy gdy nie gram w
  • Odpowiedz