Aktywne Wpisy
robert5502 +446
Przypominam o letniej akcji "heder" Zglaszamy chamów!
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
przyrząd żniwny czyli tak zwany heder ma dostosowaną szerokość do możliwości kombajnu zbożowego. Zbudowany jest z systemu tnącego, nagarniającego oraz wciągającego, ścina kłosy wraz ze słomą, która później jest odseparowana i cięta przez rozdrabniacz słomy lub pozostawiana w pokosie za kombajnem.
Jazda z tym po drogach publicznych jest zabroniona. Mandat moze wynosić nawet 5k. Widzisz kombajn z hederem, nie zjeżdżaj na bok. Nie ustępuj drogi.
rales +600
DAJ PLUSA JEŚLI CIESZYSZ SIĘ Z POWROTU AWANTURY O KASĘ
Baterie do T61 do ultrabaya są gdzieś w rozsądnych cenach? Tak sobie patrzyłem to zwykłe są od 100zł, a te do ultrabay jakieś cholernie drogie i mało i aż 300zł…
Ale prawda, że z T61 będę zadowolony? Bo się właśnie tak rozglądam i w sumie wygląda na to co chcę - matowa matryca, dobre rozdzielczości, nie za duży (patrzę na wersję 14.1"), wytrzymały, trackpoint… :) No i jest tani, bo na T430 mnie nie stać (gdzie też słyszałem, że te serie *30 są średniawe)