Wpis z mikrobloga

@Amarok: No chodzi mi o tagi które obserwuje. Bo jest opcja pokaz "wszystkie" albo "najlepsze". Ale chciałbym żeby mi pokazywało wykopy np. 400 wykopami. Tak żeby troszkę mniej tych artykułów do przeczytania mieć. Bo jak jest więcej to i więcej czasu sie przy kompie siedzi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Amarok: Dzięki, że ci się chciało, wow( ͡° ͜ʖ ͡°). Tylko mam problemik, bo mi się to pole nie pojawia. Mam Chrome, wyłączyłem też dodatki adblock i ghostery na wykopie i nie ma( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Amarok: Nie, nie flirtuje. W ogóle Chrome nie chciało mi tego dodatku zainstalować. Kliknąłem Rozszerzenia Chrome i z pulpitu przeciągnąłem ten skrypcik do rozszerzeń. Nie wiem czy tak poprawnie zainstalowało się.
  • Odpowiedz
@Amarok: No dodałem teraz ten skrypcik do Tampermonkey poprzez przeklejeniu kodu do "Dodaj nowy skrypt" w tym rozszerzeniu. Pojawiło się już te pole w "Mój wykop". I chyba jest w porządku, także dzięki za skrypcik( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Amarok: Hej, ja jeszcze raz. A umiałbyś przerobić ten skrypcik żeby na stronie głownej tzn "wykop.pl" pokazywało określoną ilość wykopów?

Coś mi się stało z "Mój wykop" i nie moge z niego korzystać.
  • Odpowiedz
@zielonek87:

https://gist.github.com/anonymous/c012d15a0a28a5063506/raw/dafcc71baa5740732207840e5eed4d35a08c1c56/filtr-glowna.user.js

Teraz pole do zmieniania jest na samym dole prawego panelu. A co do niedziałającego Mój Wykop, to może właśnie ten dodatek coś psuje i dlatego nie działa, spróbuj go wyłączyć.

Na szybko przerobiłem, bo postanowiłem dziś usunąć konto :D. Mam nadzieję, że będzie działać, a jakby co, to daj znać pod tym wpisem, jakoś się skontaktuję ewentualnie :)
  • Odpowiedz