@Skowyrny: nie mogę siedzieć do późna bo bardzo rano wstaję. Normalnie nie widzę związku między płcią a alkoholem. Czasem wypiję piwko do snu w tygodniu, ale w domu.
Późno to masz na myśli którą ? Bo sądzę że tak do 22-23 to najwyższy czas aby skończyć wykop piwo chyba że plany się zmienią ale nikt nikogo siłą nie trzyma.
Płeć też ma duże znaczenie, ale także waga co jak wiadomo u różowychpasków jest niższa niż u niebieskich.
To zamiast pić sama można wyjść i pogadać chyba że książka lub film jest ciekawszy.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
#wroclaw
Komentarz usunięty przez autora
@zwierzak2003: sobota jak się wykuruję
Późno to masz na myśli którą ? Bo sądzę że tak do 22-23 to najwyższy czas aby skończyć wykop piwo chyba że plany się zmienią ale nikt nikogo siłą nie trzyma.
Płeć też ma duże znaczenie, ale także waga co jak wiadomo u różowychpasków jest niższa niż u niebieskich.
To zamiast pić sama można wyjść i pogadać chyba że książka lub film jest ciekawszy.