Wpis z mikrobloga

@archlinuxuser: @Shinu: Tak więc mam co oglądać przez najbliższy czas ;)

@Red_head: Nie nazywam tych filmów bajeczkami, bo o dziwo strasznie je lubię. Lekki humor, przyjemna przygoda, prosty wątek miłosny i w ogóle. Dlatego czekam na kontynuacje wielu filmów tego pokroju, bo na przykład na Jak wytresować smoka 1 i 2 się świetnie bawiłem.

Co prawda nie lubię za bardzo śpiewania w animacjach, no ale w Tangled czy Frozen
@Druidowski: Si, brakuje mi w tym hm sezonie filmowym takich własnie animacji, wszyscy stawiają teraz na akcje dramaty filmy wojenne i biografię. Przydałaby się jakaś swieżynka, któraby wniosła zastrzyk energii bo tutaj popadamy ze skrajności w skrajność - albo jest cos totalnie przerysowane i za słodkie albo tak słabe, że aż przykro oglądać jak można było zepsuć tak dobry pomysł takim wykonaniem.
@johanneskate1: O. Kolejna pozycja do obejrzenia.

@Red_head: No dlatego między innymi na drugą część Frozen i może coś jeszcze ciekawego pojawi się w 2015 roku na horyzoncie. Z innych już mam dużo na oku i pewnie dosyć często będę chodził do kina. Takie postanowienie noworoczne poczynione już w tym roku ;)