Aktywne Wpisy
AXSIS +14
Zawsze zastanawiałem się jak to jest poznać swoją pierwszą miłość w wieku nastoletnim w czasach szkolnej beztroski. Obawiam się, że gdybym teraz w okolicach trzydziestki poznał kobietę do związku to już nie będzie to samo jak gdybyśmy byli nastolatkami. Brak tego żaru, emocji, niewinności i nauki siebie nawzajem.
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
wfyokyga +23
Kiedyś nie było BHP i jakoś ludzie żyli
#pytanie #film #tangled #frozen #pytanie #kiciochpyta
czyli, ze masz 6 lat?:)
grupa docelowa takich bajeczek to juz od dawna sa widzowie dorosli
- Czarownica z 2014r. z Angeliną Jolie
- Gwiezdny pył
od siebie polecam filmy Hayao Miyazakiego. dosc leciwe, ale wciaz wq mnie najlepsze animki ever.
Szczegolnie polecam
Spirited away
Ruchomy zamek Hauru
Księżniczka Mononoke - majstersztyk
Ponyo
@Red_head: kwestia gustu. Tangled jeszcze nie widziałem, ale skoro wszyscy polecają to chyba też się za to zabiorę.
Bajka zajebista:)
ogladalem z reka na sercu z 10 razy:)
wstawki muzyczne sa mistrzowskie
@Red_head: Nie nazywam tych filmów bajeczkami, bo o dziwo strasznie je lubię. Lekki humor, przyjemna przygoda, prosty wątek miłosny i w ogóle. Dlatego czekam na kontynuacje wielu filmów tego pokroju, bo na przykład na Jak wytresować smoka 1 i 2 się świetnie bawiłem.
Co prawda nie lubię za bardzo śpiewania w animacjach, no ale w Tangled czy Frozen
@Red_head: No dlatego między innymi na drugą część Frozen i może coś jeszcze ciekawego pojawi się w 2015 roku na horyzoncie. Z innych już mam dużo na oku i pewnie dosyć często będę chodził do kina. Takie postanowienie noworoczne poczynione już w tym roku ;)