@dziki_naplet ja jadłem jakąś z rukolą i prosciutto czy tego typu szynka..nie pamiętam..ale składników nie żałują..ciasto cieniutkie i ser dobrej jakości jak i inne skladniki
Zawsze moją ulubioną papryczką była Habanero, nie ze względu na jej ostrość, a smak. Ostrość raczej traktowałem jako podatek za doznania smakowe, jej cudowną owocowość. Mam nową faworytkę - Naga Jolokia, jeszcze smaczniejsza i jeszcze ostrzejsza. Wygląda na to że za ostrością często idzie też smak, więc chyba będę musiał próbować kolejnych ekstremalnych odmian. Więc pytanie do #chillihead ;ów, co konkretnego polecacie?
Do tego pięknego, tłustego piątkowego obiadu poszedł właśnie
Ktoś się orientuje jak przyrządzić piczarki do zapiekanek, żeby były takie jak "z budki"? Domowym sposobem po prostu się je smaży z cebulą, a te z miasta bardziej przypominają sos. Od dłuższego czasu przeglądam internet w poszukiwaniu przepisu, ale bez skutku :cc #gotowanie #gotujzwykopem #pytaniedoeksperta