Niech mi ktoś wytłumaczy jak jeść "słonecznik turecki - prażony solony z przyprawami" (od Słonpolu). Ja tego nie rozumiem, słonecznik w skorupce, tylko takiej jakby dłuższej, jest przyprawiony z ZEWNĄTRZ, na skorupce. W środku jest zwykłe nasionko. WTF?! Mam jeść razem z tą skorupką czy wyłuskiwać nasionka? Jeśli wyłuskiwać, to trochę bez sensu, że to skorupka jest w paprykowej przyprawie, a w środku nic nie czuć. Z kolei jak jem ze skorupką,
Nie mogę uwierzyć, Wy wszyscy chyba serio jesteście jakimś pokoleniem Ikea. Nigdy nie mieliście w rękach całego kwiatu słonecznika i nie wyjadaliscie ziarenek? Przecież to jest banalnie proste, lekko się naciska palcami i pęka, albo zębami i delikatnie ściskając wręcz strzela się nim do buzi. Nie sądziłem że jesteście wszyscy już tak wygodni, że musicie mieć nawet łuskany słonecznik ????♂️ owoce też już kupujecie obrane?
Ja tego nie rozumiem, słonecznik w skorupce, tylko takiej jakby dłuższej, jest przyprawiony z ZEWNĄTRZ, na skorupce. W środku jest zwykłe nasionko. WTF?! Mam jeść razem z tą skorupką czy wyłuskiwać nasionka? Jeśli wyłuskiwać, to trochę bez sensu, że to skorupka jest w paprykowej przyprawie, a w środku nic nie czuć. Z kolei jak jem ze skorupką,