W weekend majowy bawiłem się w pizzaiolo, ale wczoraj już nie chciało mi się nic wrzucać, więc robię to dzisiaj. Przepis pochodzi stąd i trzymałem się go co do grama. Dodatkowo skorzystałem jeszcze z tych porad, ale ogólnie polecam kanał, bo człowiek ma niesamowite podejście do pizzy.
Wszystko robiłem w normalnym piekarniku, na kamieniu do pizzy z Lidla. Nie pamiętam gdzie kupiłem łopatę, ale wziąłem
W weekend majowy bawiłem się w pizzaiolo, ale wczoraj już nie chciało mi się nic wrzucać, więc robię to dzisiaj. Przepis pochodzi stąd i trzymałem się go co do grama. Dodatkowo skorzystałem jeszcze z tych porad, ale ogólnie polecam kanał, bo człowiek ma niesamowite podejście do pizzy.
Wszystko robiłem w normalnym piekarniku, na kamieniu do pizzy z Lidla. Nie pamiętam gdzie kupiłem łopatę, ale wziąłem
źródło: comment_1620142639E9Qkc2DLcLhb0JVAvmTEvT.jpg
Pobierzźródło: comment_1620142959QCusEKW7VCqyUTYd8wZydT.jpg
Pobierz