Rynek gastronomiczny we Wrocławiu się rozwinął, ą ę, fine dining, a w pizzy to już mamy taki dobrobyt, że klękajcie Neapole.
Otóż chciałbym powiedzieć, że jest to G---O PRAWDA.
Zamówienie dobrej jakościowo pizzy we Wrocławiu to jest wyczyn, a jak ta sztuka się komuś uda, to warto uwiecznić tę chwilę pamiątkowym wpisem na fejsbuku, bo może się długo nie powtórzyć.
@Iudex: Tylko pamiętaj, że zwykła szynka (nie konserwowa) jest za sucha żeby wrzucić ją do pieca, czy to elektrycznego, czy opalanego drewnem. Dlatego jak już jest inna szynka, to dodawana jest po piecu.
Większość wrogów konserwowej przerzuca się na salami ( ͡°͜ʖ͡°)
Otóż chciałbym powiedzieć, że jest to G---O PRAWDA.
Zamówienie dobrej jakościowo pizzy we Wrocławiu to jest wyczyn, a jak ta sztuka się komuś uda, to warto uwiecznić tę chwilę pamiątkowym wpisem na fejsbuku, bo może się długo nie powtórzyć.
Większość wrogów konserwowej przerzuca się na salami ( ͡° ͜ʖ ͡°)