@BrowarPERUN: Jestem jednym z tych co dostali karton (pierwszą osobą) i nie udzielam się, bo nie znam się za bardzo na piwowarstwie. W planach jest kiedyś zrobić własne p--o, miło poczytać Twoje posty na przyszłość. Ale jak chce napić się piwka powyżej żywca to zawsze szukam Peruna od Waszej pierwszej wizyty na Narodowym/Legii (nie pamiętam gdzie to było ;p) :) Znajomych też wkręcam w Peruny ( ͡º͜ʖ
Mam następujący pomysł, który mi chodzi po głowie już od kilku miesięcy i być może w końcu uda się go zrealizować, tylko najpierw chciałbym spytać co o tym sądzicie (oraz czy ktoś byłby chętny do jego śledzenia) ( ͡°͜ʖ͡°).
Chciałbym się na poważnie sprawdzić w roli nauczyciela (czy tam mentora, to brzmi nawet lepiej) - nie mówię tutaj stricte o zwykłym udzielaniu porad na forach czy dawanie wskazówek innym osobom co i jak, ten etap mam już za sobą (co nie znaczy, że dalej tego nie robię). Otóż jeden z moich znajomych (w sumie to kolejny) myśli o przebranżowieniu się na programistę - posiada wykształcenie techniczne tylko z innej branży gdzie akurat aktualnie szału nie ma jeśli chodzi o satysfakcję z
Najtańsze #p--o w Polsce A.D. 2016, brand wiadomy. Szczerze mówiąc nie miałem jeszcze sposobności skosztowania tego trunku, ale cena w okolicach 1,40 PLN jest nad wyraz kusząca, więc może to się zmieni po przeczytaniu szczerych opinii smakoszy. Czy więc warto / nie warto spróbować...? ( ͡°͜ʖ͡°) #janusze #cebuladeals #polakibiedakicebulaki #tesco
@prosiaczek: faktycznie, dowód pokazać na zakup tego, nie warto. Nie dość, że z twarzy będą kojarzyć to jeszcze mają imię i nazwisko i pewnie ściana sławy na magazynie :D
mireczki, w restauracji zmieniam wygląd pudełek wynosowych sushi ze zwykłych gdzie jest wszystko upchane [http://pointofview.net.pl/wp-content/uploads/2015/05/20150504_132742.jpg] na takie gdzie będę mógł je ułożyć i dodać dekorację (mowa o min 4 rolkach), czy znacie jakieś firmy, które robią opakowania wynosowe do żywności? Jestem nastawiony na wszystko (plastyk, karton, styropian) co ładnie wygląda i jest w miarę pojemne
#sushi Przeglądałem ostatnie pół roku tego tagu i nie widzę tutoriali i wskazówek jak zacząć robić sushi. Polecicie coś? Mam nadzieję na podpowiedzi od @Malinekk oraz @Karol_Bednarczyk (zdjęcia Waszych dzieł sprawia niesamowite wrażenie), inne osoby też oczywiście proszę o dodawanie swoich podpowiedzi/linków. Jak nie tutoriale to może linki z inspiracjami? Nie znam się za bardzo na tym, lubię nigiri, roznego typu maki i wszystko co w tempurze :P
@Malinekk: @Karol_Bednarczyk: Święta się zbliżają, nie chcę Was denerwować ani przeszkadzać, ale też nie chcę przegapić Waszych porad :) Dajcie znać kiedy się przypomnieć (tutaj czy priv) to wtedy Was zawołam. Jeśli zmieniliście zdanie w kwestii pomocy to też napiszcie to nie będę Was nękał ;)
@Karol_Bednarczyk: @Malinekk: Jak tam w nowym roku? Pochorowałem ostatnie dni i dziś dostałem zwolnienie;p Wczoraj naoglądałem się tego gościa https://www.youtube.com/channel/UCbULqc7U1mCHiVSCIkwEpxw i wiem, ze trzeba zrobić niedługo swoje pierwsze podejście. Po za poradami jakie macie w głowach i linkami jakie macie w zapasie, mam pytania które ostatnio się utworzyły w mojej głowie: 1.Gdzie kupować ryby (jestem z Wawy, jeśli to ma znaczenie)? 2.Jak wybierać ryby? 3. Co jak sie
https://ikonicshop.com/products/sbsrm
#gotujzwykopem #gzw