AMA właściciel i jednocześnie pracownik baru z fast foodami.
Zawsze byłeś ciekaw jak zakłada się taki biznes? Ile trzeba poświęcić aby coś osiągnąć? Ile kosztuje zrobienie jednego hamburgera i tak naprawdę co najbardziej się opłaca sprzedać. Jacy są klienci i co jest najbardziej satysfakcjonujące w tym zawodzie.....
sokeone z- #
- #
- #
- #
- 132
Komentarze (129)
najlepsze
Patrząc na przekrój ludzi, znajomych itp. nikt albo mały procent z nich ma wykształcenie odpowiadające wykonywanemu zawodowi.
ja mam wykształcenie z Technikum jako elektyryk (z uprawnieniami SEP) , ze studiów Politolog , a pracuję w firmie, która produkuje sprzęt ciężki do górnictwa.
Gastronomia to zamiłowanie, bardziej hobby i coś dodatkowego czym razem z żoną moge się zająć po godzinach pracy. Nie łudźmy się w Polsce tzreba robić 2-3 etaty by
Ja mogę ... bardzo cieszy mnie to, że ludzie do mnie wracają (stali klienci) są tacy, że nie wyobrazają sobie zjeśc gdzieś indziej na mieście. Jedli juz u mnie ludzie z wielu państw i za każdym razem chwalili za wykonanie i smak.
Wiem, że zaraz się podniesie głos : co może być zajebi...ego w hamburgerach....