To jest standardowa procedura nastrzykiwania mięsa solanką. Później mięso leży kilkanaście dni zanurzone w solance, następnie wędzenie i parzenie. Sam robię podobnie jednak dużą strzykawką, i jedną igłą. Pozwala to mięsu na jednakowe peklowanie
Doczekałem się czasów, w których kuce same wrzucają filmy pokazujące, że mięso to gówno szpikowane wodą, solą i fosforem, i sprzedawane na wagę. Równie dobrze mógłbym zobaczyć ten film wrzucony przez weganina (⌐͡■͜ʖ͡■)
Śmiejcie się, ale na Ziemii są ludzie, którzy chętnie by się podstawili pod taką maszynę i wzięli na plecy 30 szczypionek jednocześnie, nawet bez proszenia się ich. Wystarczyło by podać odpowiedni komunikat w mediach i od razu by polecieli. Są ludzie, którzy w ogóle nie kwestionują żadnej informacji z massprzekazu, co jest straszne, ale pewnie są i tak szczęśliwi, bo wiadomo ignorance is bliss.
Komentarze (24)
najlepsze
Styczeń 2022: kurła znowu szury miały rację
tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@baronio: nie. to jest Szczepionkator 3000. Nie czytałeś opisu?
@baronio: To dla zmylenia antyszczepów, żeby ich za wcześnie nie straszyć... ;)
Komentarz usunięty przez moderatora