@POSTER: To chciałam napisać. Racuchy najlepsze na maślance i jako doskonała gospodyni ;) mam w nosie babranie się z drożdżami. identyczna rolę spełnia odrobina proszku do pieczenia...
Zdjęcia te były robione jak za pierwszym razem robiłem te racuchy. Za pierwszym razem nie wszystko idealnie musi wyjść. Smażyłem na tej patelni, bo ta lepsza była zajęta (jak napisałem wyżej) i ona spełnia taką funkcję zapasową. Wiem że trzeba dawać mniej oleju i że nie powinny być aż takie czarne. Jak znajdę czas to może jakiś kolejny przepis wrzucę (albo jakieś ciasto, albo burgery drobiowe).
Komentarze (88)
najlepsze
1. spalone
2. patelnia - masakra, czas zainwestowac w nowa...
3. syf na blacie i kuchence
4. maslo roslinne - bez komentarza...
jest tyle blogow kulinarnych, ze o ksiazkach kucharskich nie wspomne..
po co te pseudo lekcje gotowania na wykopie?