Gyoza: prosty przepis na Japońskie pierogi
Łatwe, każdy może zrobić w domu i spróbować dalekowschodniej odmiany pierogów, jednej z naszych polskich potraw.
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 47
- Odpowiedz
Łatwe, każdy może zrobić w domu i spróbować dalekowschodniej odmiany pierogów, jednej z naszych polskich potraw.
Komentarze (47)
najlepsze
źródło: comment_vLeNxkQL7tPmixxrg6CLtEAgS0fMA6XD.jpg
PobierzRównież potwierdzam. Bardzo smaczne, szybkie i lekkie.
Idealne danie, kiedy ma się do wykorzystania zaledwie kwadrans ;)
Oryginalne pierogi właśnie z Azji do nas przyszły xD niczego nowego tutaj nie wymyślilismy.
To samo mnie wkurza w przepisach na tortille - niemal zawsze opisują tylko farsz a placki każą brać sklepowe, jak przecież to jest banalne do zrobienia z mąki, wody i soli.