AMA - były franczyzobiorca sklepiku sieci "Ż***A"
Przez prawie 2 lata siedziałem w tym kołchozie, jeśli ktoś jest zainteresowany dyskusją zapraszam, do zadawania pytań. #ama
Ralf1234 z- #
- 809
- Odpowiedz
Przez prawie 2 lata siedziałem w tym kołchozie, jeśli ktoś jest zainteresowany dyskusją zapraszam, do zadawania pytań. #ama
Ralf1234 z
Komentarze (591)
najlepsze
;)
1. Czemu w tych sklepach pomidory, ziemniaki itp. rzeczy niemal zawsze są na niemal gnijące ? Jest jakiś zakaz sprzedaży świeżych warzyw czy co ?
2) czy prowadziłeś wcześniej biznes?
3) czy wcześniej rozmawiałeś z kimś, kto prowadzi już min rok taką placówkę?
4) czy sprawdziłeś ilu średnio klientów mają sklepy obok których chcesz się otworzyć? zarówno tej sieci jak i dowolne inne?
5) czy oszacowałeś w jakiś sposób ile będziesz zarabiać?
6) jw. w wariancie pesymistycznym?
2. Nie
3. Tak, osoba ta byla wtedy zadowolona, juz nie prowadzi punktu :)
4. Nie
5.Tak, ale obiecywano wyzsze marze.
6.tez, ale rzeczywistosc mnie
2.czy masz wpływ na jakieś ceny?
3. co z produktami, które się nie sprzedadzą, a minie termin ważności?
4. jak oceniasz jakosc parowek w hotdogach?
2. Owoce , warzywa, pieczywo
3. Musze za nie zaplacic
4. Parowki generalnie ok, ale znam ajentow u ktorych w sklepach parowki kreca sie na rolerze po 2-3 dni. A swieze wypiekane na miejcu pieczywo laduje w piecu po 3 razy.