6 kuchennych trików przy obieraniu warzyw/owoców Czyli jak szybko obrać/pokroić: jajko, czosnek, kiwi, banan, paprykę i ziemniaka. WuDwaKa WuDwaKa z youtube.com dodany: 16.10.2015, 15:37:54 # kuchnia# gotowanie# jedzenie# lifehack# protip# ciekawostki 6 Facebook Twitter
ZlodziejeTraszek ZlodziejeTraszek 17.10.2015, 13:36:04 1 ząbek czosnku wystarczy nadusić lekko szeroką stroną noża i skórka sama odchodzi, zamiast męczyć się z trzęsieniem słoika jak szalony. źródło: comment_X2P5o9fJlBOBV5ph1gcEM1wvZPHlC7Cj.jpg Pobierz
ZlodziejeTraszek ZlodziejeTraszek 17.10.2015, 13:31:03 1 gówno prawda z tym jajkiem, im jajko bardziej świeże tym połączenie białka ze skorupką jest mocniejsze i za #!$%@? nie da się obrać na gładko. Jajko na filmie można byłoby obrać równie szybko palcami co w tym śmiesznym słoiku.
Komentarze (6)
najlepsze
źródło: comment_X2P5o9fJlBOBV5ph1gcEM1wvZPHlC7Cj.jpg
Pobierz