Przygotowanie jaj w lokalu gastronomicznym nie jest takie ciężkie, wystarczy "tylko" oddzielne pomieszczenie do ich dezynfekcji, aha drogi jaj dopiero zakupionych z jajami zdezynfekowanymi nie mogą się przecinać, jak i z drogami reszty obróbek.
@jahu555: Gotowa masa jest nieopłacalna, ja rozwiązałem problem dezynfekcji jaj oddzielnym aneksem. Nie było to takie trudne tylko wystarczyło planować lokal z sanepidem już od gołych podłóg, a nie jak co niektórzy zrobić po swojemu a potem problem bo nie można robić połowy rzeczy które zostały zaplanowane.
Chociaż ostatnio spotkałem się w hurtowni z jajami już po dezynfekcji, gotowymi do użycia. I co o dziwo sanepid uznaje ( a przynajmniej w
Im więcej widzę wywiadów z nim, im więcej o nim czytam tym bardziej go lubię, po debacie prezydenckiej miałem go za kato oszołoma, a okazuje się, że ten człowiek ma o wiele więcej do przekazania i nikogo nie zmusza, nie namawia do wiary, Wykop leci
Komentarze (150)
najlepsze
Chociaż ostatnio spotkałem się w hurtowni z jajami już po dezynfekcji, gotowymi do użycia. I co o dziwo sanepid uznaje ( a przynajmniej w
https://www.youtube.com/watch?v=4on4fBjFey8
2015- Braun i legenda o jajku sadzonym