@vitalic_stamina: @pieczywowewiadrze: W naturze nic nie ginie. Wysrasz, spuścisz, popłynie do oczyszczalni, oczyszczalnia oczyści ile może, woda wraca do obiegu.
Ta informacja jest tak samo zaskakująca, jak uświadomienie sobie, że część warzyw które spożywamy wyrosło na odchodach zwierząt, ba! same zwierzęta wyrosły na żarciu roślinek, które wyrosły na łajnie ich rodziców a potem my żremy takie zwierzęta które wyhodowano na gównie.
I co?I Japonczycy znowu technologicznie pozamiatali swiat. Kurde uwielbiam ich technike-nie dosc ze dobra to trwala. A teraz analiza gowna prosto do doktora leci.Ja p!%%%#$e co nastepne? Zamiana moczu w ulubione piwo? Gotowanie odchodow i robienie z tego przysmaku, wkoncu w tym kraju nie brak dziwnych potraw.
@kamil-smentek: Jedna z nielicznych ulubionych na wykopie, fekalia to jeden z częściej poruszanych tematów, były już instrukcje o poprawnym jedzeniu i diecie żeby dobrze się wypróżniać, o składzie i zapachu fekaliów, o tym jak siadać na sedesie, mikroblog na wykopie też jest pełen tej tematyki, od fascynacji i chorymi fantazjami o psach Krawczyka podczas załatwiania potrzeb fizjologicznych, po relacje z osobistych misji w wc, oraz fotek wyciągniętego brudu z pępka...
Komentarze (119)
najlepsze
WHAT
Ta informacja jest tak samo zaskakująca, jak uświadomienie sobie, że część warzyw które spożywamy wyrosło na odchodach zwierząt, ba! same zwierzęta wyrosły na żarciu roślinek, które wyrosły na łajnie ich rodziców a potem my żremy takie zwierzęta które wyhodowano na gównie.
Nieprzyjemnie to wygląda, ale to czysta natura.
Komentarz usunięty przez moderatora
@delbana:
w przypadku wiekszosci piw wystarczy ochlodzic i zabutelkowac
Dlaczego po australijskim piwie tak szybko chce się sikać? Bo nie musi zmieniać koloru.
A dlaczego po amerykańskim chce się sikać jeszcze szybciej? Bo smaku też nie musi zmieniać.
Fascynacja