Jakie są przyczyny zróżnicowania kolorystycznego rybiego mięsa?
![Jakie są przyczyny zróżnicowania kolorystycznego rybiego mięsa?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_9x2dUyJN6CYmfMzIdDOWX4NWnwKCUAES,w300h194.jpg)
Czerwone, białe, pomarańczowe, niebieskie... na kolor mięsa ryb wpływ mają różne czynniki.
![Lifelike](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Lifelike_DxLtk8cJpZ,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- 39
Czerwone, białe, pomarańczowe, niebieskie... na kolor mięsa ryb wpływ mają różne czynniki.
Komentarze (39)
najlepsze
@encoree1337: potwierdzam właśnie wcinam paprykarza szczecińskiego...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ogromnie jestem ciekaw dlaczego to napisałeś, mógłbyś wyjaśnić swoje pobudki?
Piszesz ciągle o karze, co konkretnie masz na myśli?
źródło: comment_T9MKX2Pj6cl57aequ1iSMYcwUItFn0EE.jpg
Pobierz