AMA: Uwarzyłem 10 000 litrów piwa ;)
Moja droga od 20 litrów piwa w domu, przez 1200 w browarze restauracyjnym, po 10 000 w kontraktowym
marcobolo z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 225
Moja droga od 20 litrów piwa w domu, przez 1200 w browarze restauracyjnym, po 10 000 w kontraktowym
marcobolo z
Komentarze (226)
najlepsze
Z piw, z którymi miałem styczność najbardziej smakuje mi Perła (co sądzisz o tym piwie?), a kilku tych "mały browar, warzone od serca itd" próbowałem. Muszę w końcu trafić gdzieś na ten ale browar i spróbować jak to smakuje.
Moim zdaniem jest gorzkie (a więc niesmaczne), jest po nim ciężko na żołądku no i tuczy.
Sprzedaży wysyłkowej póki co nie planujemy, ale może np. sklep inte internetowy Piwoteki Narodowej będzie chciał wprowadzić piwo do oferty online? Sprawdzałeś mapę z powiązanych, może masz gdzieś niedaleko?
1. czy to prawda, że takie domowe piwo jest bardziej odżywcze?
2. czy może stać np. 3 lata?
3. czy zima to najlepsza pora do warzenia piwa?
4. czy jeśli wszystko sie zdezynfekuje pirosiarczanem sodu, to nie trzeba myć wtedy szkła? nie zostaną na nim białe plamy/osady?
2. Może nawet dłużej. Oczywiście wszystko zależy od stylu. Jakieś jasne w stylu "dużo
Standardowo jak każdy kto spróbuje czegoś lepszego: czyli szczyny, żółć, nie da się pić [...] czy czasami weźmiesz do ust np. do kiełbaski grillowej u znajomych?