AdBuster - konfrontacja Kenji Knife
Noże Kenji! Są ostre jak Tabasco Habanero i moja nauczycielka od matmy, ale czy warto im zaufać? Obejrzyj! I śledź mnie na http:www.facebook.com/adbuster
brandon88 z- #
- #
- 223
Noże Kenji! Są ostre jak Tabasco Habanero i moja nauczycielka od matmy, ale czy warto im zaufać? Obejrzyj! I śledź mnie na http:www.facebook.com/adbuster
brandon88 z
Komentarze (223)
najlepsze
Mam noze ceramiczne i to prawda - na poczatku sa fajne, ale potem sie szczerbia.
Jako ciekawostke dodam ze mam specjalny noz do sushi stalowy, taki tasakowaty za 160zl bodajze i bije wszystkie inne noze, wiec tak jak patelnie ceramiczne te noze to wielka sciema.
I to jest sekret tego, że niby się nie tępi. Jakbyśmy używali stalowych noży jedynie do krojenia pomidorka, to też można by powiedzieć, że się nie tępią. Różnica jest taka, że dobry stalowy nóż będę miał na
Ale po co? Wytłumacz sens?
Czyzby automatyczny slownik ???
Jest ostrzejszy bo stalowych nie ostrzysz :) Nie wiem skad w ludziach przekonanie, ze jak sie noz stepi = kiepski, a ostrzenie to jakas czarna magia.
Sam mam kute japonskie noze po 400+zl i normalne jest, ze po intensywnym uzywaniu (np. sobotni obiad) przejezdza sie 5-10 razy po ostrzalce - co pozwala im zachowac ostrosc wystarczajaca do ogolenia wlosow na rekach.
Jak komus sie chce (i ma sprzet), to