Wpis z mikrobloga

Mirki, dziewczyna zostawila u mnie lapka z wlaczonym fejsem. Jako, ze sie nie ukladalo (wiem, wiem #!$%@? zrobilem itd) sprawdzilem co pisze o mnie swojej "przyjaciolce". No i #!$%@? rozczarowalem sie ostro. W sumie milego slowa nie bylo na mnie, ze wszystko zle i teksty ktore naprawde pptrafia zabolec. Jestesmy juz dlugi czas no i nie spodziewalem sie tego. Powiedziec jej o tym co przeczytalem i zerwac to w #!$%@??

#sadstory #przesrane
  • 21
  • Odpowiedz
  • 0
@BojtaS: Chodzi mi glownie o rzeczy typu "jest okej? Dobrze robie to i to?", "tak, jest swietnie nic nie zmieniaj" a potem, ze "ale #!$%@? to zrobil omg.jpg yoyebie, ale jest #!$%@?" no #!$%@?, no.
  • Odpowiedz
  • 0
@Queltas: No stary ale tu chodzi o rzeczy typu, ze zerwalismy. Potem siedziala u mnie w aucie i od rana beczala, nigdy tak zaplakanej jej nie widzialem. I mowi, ze przeprasza za pare nie milych slow i mnie kocha i wrocmy prosze. A potem pisze, ze chyba nie kocha i ogolem meczy sie w tym zwiazku xd
  • Odpowiedz
  • 1
@BojtaS: Ale jak pisze, ze chyba mnie nie kocha, ze zeby dobrze sie bawic ze mna musiala wypic najpierw pol flaszki, ze jestem brzydki xd No kisne. Nie mam i nie mialem problemu z dziewczynami, mialem takie i 9/10 wiec mysle, ze wiem, ze az taki #!$%@? jak ona pisze to nie jestem. Wiec nie wiem czy jest sens bawic sie w spacerki i inne #!$%@?.
  • Odpowiedz
@lubel @Queltas: @TheGirl: No zależy mi, ostatnio niby się dogadaliśmy i jest fajnie i super. Ona się zmieniła i ja się zmieniłem. Ona też się stara. Ale fakt, faktem to co pisała to rozłożyło mnie na łopatki i tego już nic nie naprawi. O 04:30 lecę sobie pobiegać a od razu z rana jadę do niej i powiem jej co myślę o jej zachowaniu i o tym związku w takim
  • Odpowiedz
@dualizmXkorpuskularnoXfalowy: najpierw to się porządnie wyśpij zanim coś zrobisz, dobrze radzę. A baby to już takie są że wprost Ci nie powie tylko masz się domyślać co masz robić, jak jesteś jasnowidzem to luz, a jak nie, to zawszę będzie pod górkę. Z tym że jak poszły tam jakieś grube epitety na Ciebie to już inna para kaloszy ale i tak najpierw ochłoń i się wyśpij.
  • Odpowiedz
@dualizmXkorpuskularnoXfalowy: Ja bym włączył stupid game mode. Zaczął pisać do tej jej psiapsiółki, że niby żalił się że Wam nie wychodzi, i wypunktował dokładnie, co źle zrobiłeś (dokładnie to samo co ona pisała, ale z twojego punktu widzenia), a potem czekał na reakcje + dodatkowo chodzisz smutny i przybity :D A jak twoja laska będzie pytała co taki smutny jesteś, to mów, "A że nie ważne"; "No wiesz, jakoś mi tak
  • Odpowiedz
@upierz: PS. Twoja laska będzie chciała na siłę sprawdzić archiwum facebooka swojej znajomej - chciałbym widzieć minę, jak np. 3 dni przed zerwaniem, żalisz się koleżance xDD A ona Cię pociesza. Dodatkowo np. 5 dni wcześniej to ona #!$%@?ła na Ciebie. To najlepszy moment, bo twoja laska pomyśli, że serio Ci zależało, ale jej koleżanka zrobiła Ci gówno z mózgu i zerwałeś z nią dla koleżanki hahahaha.

MÓZG #!$%@? ( ͡
  • Odpowiedz