Czy ktoś był może już w tym sezonie w Ustce i może polecić knajpki/pizzerie/smażalnie etc. gdzie można dobrze i w miarę niedrogo zjeść? ;> Czytałam, że pizzeria na os. Kościelniaka jest zacna, prawda to?
@MuchlinaMucha: Z tych bliżej morza polecam Kwadrans (nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę) i City Bar (promenada po wschodniej części), tylko nie wiem czy ceny cię zadowolą :>
@uchate: Dzięki wielkie, obczaję co do cen na miejscu, ale fajnie mieć jakiś punkt zaczepienia zamiast łazić po całej promenadzie i kminić dokąd pójść :)
@MuchlinaMucha: pizzeria Diavollo jest na kościelniaka - nie słuchaj się #podludzie z internetów, jedyna prawilna to na wiadukcie pizzeria Gringos. Pizza o nazwie Diablo w ofercie tej pizzeri jest najlepsza jaką kiedykolwiek jadłem.
@Strigiformes: No i byłam w Gringosie, pizza jako taka ok, ale całe wrażenie zepsuł sposób podania - jeden duży papierowy talerz, na którym była pizza i plastikowe sztućce. Brak dodatkowych talerzy dla każdego z jedzących, trzeba się było nachylać nad tym jednym dużym talerzem, żeby pizza nie spłynęła na stół. I tu następny minus - pizza była na cieście tak cienkim, że na środku nie było go chyba wcale, tylko sam
@MuchlinaMucha: haha, chyba zapomniałem wspomnieć, że gringos jako pizzeria dla tubylców, a nie turystów nie jest lokalem wyjściowym za bardzo :P. Zwykle będąc w ustce zamawiam gringosa do domu. Przynajmniej odwiedziłaś prawdziwą dobrą pizzerie, a nie pseudopizzerie dla przyjezdnych ;).
#pomocy #pytanie #kiciochpyta #wakacje #ustka #studenckakieszen