Wpis z mikrobloga

dzien dobry wieczor

pojawily sie glosy na wykopie ze mi nie wierzycie ze pracuje jako ksiadz, i wobec tego mala sonda, kto wierzy daje plusa, natomiast kto jest przeciwnego zdania niech kliknie plusa

dziekuje

aha

@vinsmelody przygrywa na parafii na organach i gitarze (czesciej) wiec jak cos to sie go pytajcie

aha2

to z ta komunia u @vinsmelody to prawda, kazalem ministrantom swieczki pogasic bo alkoholowy oddech jego zony zagrazal bezpieczenstwu nas wszystkich tam zgromadzonych

#mamoniewierzami

#komuniacorkiorganisty

#oswiadczenie

#sondaz
  • 44
  • Odpowiedz
@pitus_bajtus: wytlumacze Ci bo jako ksiadz tez jestem czlowiekiem (wiem, dziwnie to brzmi)

jak sie nazresz tak ze masz wszystko na poziom gardla upchane to bierzesz i odpuszczasz, nie zresz wiecej, co by to nie bylo chyba ze to pizza i mecz jakis dobry, to mozna jesc do pozygu (nie wiecie z ktorej jestem parafii to moge tak pisac buehehehhehe)
  • Odpowiedz
@kiszczak: codziennie modle sie za wrogow Kosciola, bardzo mi przyjemnie :) nic nowego nie napisales, tyle ze u mnie widzisz drzazge w oku, a u siebie belki w oku nie jestes w stanie zobaczyc, ale coz poczac, taki swiat, takie czasy :)
  • Odpowiedz
zadnego zawodu nie wykonuje

@kamerling_tomasz: Otrzymujesz za konkretne obowiązki pieniądze lub ich substytuty (jedzenie, zakwaterowanie itp.)? Skoro tak jest to rodzaj pracy. Tak samo jak praca w policji czy straży pożarnej. Służba, ale nadal praca. Czyż nie?

• Odpowiedz
@kiszczak: ciesze sie ze komus sie chcialo zrecenzowac moje powolanie, wielka to dla mnie radosc :) wsrod tak wyjalowionych osobnikow jak Ty gloszenie dobrego slowa mija sie z celem, takie troche rzucanie grochem o sciane; masz jeszcze jakies nurtujace pytania czy jeszcze troche sie pouzewnetrzniasz na ogolnodostepnym forum? jesli to drugie to czekam niecierpliwie
  • Odpowiedz
wsrod tak wyjalowionych osobnikow jak Ty

@kamerling_tomasz: Tylko bóg może mnie osądzić. Ty powinieneś wiedzieć to najlepiej. Zachowujesz się tak jakbym Cię obraził. Z czego to wynika? tymczasem poczekam z zadawaniem kolejnych pytań, bo na poprzednie nie odpowiedziałeś. Cytować czy przeczytasz mój poprzedni komentarz i raczysz się ustosunkować?
  • Odpowiedz
@kiszczak: nie zamierzam Cie sadzic, to moje spostrzezenie.

Co do poprzedniego to uwazam to za sluzbe, bo nie pracuje, mimo ze wykonuje okreslone czynnosci. To czy unikam kontaktu czy nie, to Twoj prywatny osad, takze nie zamierzam sie do niego ustosunkowywac. Wnioski wysnuwasz strasznie daleko idace. Na temat wykonywanej przeze mnie "pracy" i tego czy mam poczucie gloszenia, wybacz ale nie bede z Toba rozmawial :) cos jeszcze?
  • Odpowiedz