Aktywne Wpisy

Goronco +57
źródło: temp_file8619286649653271099
Pobierz
EissIckedouw +249
Co trzeba mieć w głowie, żeby komentować w taki sposób ze swojego legitnego imienia i nazwiska?
#bialorus #granica #bekazlewactwa
#bialorus #granica #bekazlewactwa
źródło: ułomek
Pobierz

pojawily sie glosy na wykopie ze mi nie wierzycie ze pracuje jako ksiadz, i wobec tego mala sonda, kto wierzy daje plusa, natomiast kto jest przeciwnego zdania niech kliknie plusa
dziekuje
aha
@vinsmelody przygrywa na parafii na organach i gitarze (czesciej) wiec jak cos to sie go pytajcie
aha2
to z ta komunia u @vinsmelody to prawda, kazalem ministrantom swieczki pogasic bo alkoholowy oddech jego zony zagrazal bezpieczenstwu nas wszystkich tam zgromadzonych
#mamoniewierzami
#komuniacorkiorganisty
#oswiadczenie
#sondaz
@vinsmelody: Chyba z nią( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamerling_tomasz: Aż się boje zapytać czego nie wciągnie ksiądz dobrodziej.
źródło: comment_wFuFYzlXohN9xcYqb75aia4CCKkwyxcS.jpg
Pobierzjak sie nazresz tak ze masz wszystko na poziom gardla upchane to bierzesz i odpuszczasz, nie zresz wiecej, co by to nie bylo chyba ze to pizza i mecz jakis dobry, to mozna jesc do pozygu (nie wiecie z ktorej jestem parafii to moge tak pisac buehehehhehe)
@balatka: rowniez pozdrawiam, a obrazek to z autopsji czy ktos Ci pomagal?
@kamerling_tomasz: Ksiądz i taki brak miłosierdzia?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bóg Cię osądzi.
@kamerling_tomasz: Bo to Ty wykonujesz zawód zaufania publicznego.
@kamerling_tomasz: Otrzymujesz za konkretne obowiązki pieniądze lub ich substytuty (jedzenie, zakwaterowanie itp.)? Skoro tak jest to rodzaj pracy. Tak samo jak praca w policji czy straży pożarnej. Służba, ale nadal praca. Czyż nie?
@kamerling_tomasz: Tylko bóg może mnie osądzić. Ty powinieneś wiedzieć to najlepiej. Zachowujesz się tak jakbym Cię obraził. Z czego to wynika? tymczasem poczekam z zadawaniem kolejnych pytań, bo na poprzednie nie odpowiedziałeś. Cytować czy przeczytasz mój poprzedni komentarz i raczysz się ustosunkować?
Co do poprzedniego to uwazam to za sluzbe, bo nie pracuje, mimo ze wykonuje okreslone czynnosci. To czy unikam kontaktu czy nie, to Twoj prywatny osad, takze nie zamierzam sie do niego ustosunkowywac. Wnioski wysnuwasz strasznie daleko idace. Na temat wykonywanej przeze mnie "pracy" i tego czy mam poczucie gloszenia, wybacz ale nie bede z Toba rozmawial :) cos jeszcze?
@kamerling_tomasz: Więc po co pytasz czy coś jeszcze?