Działa dobrze, mam jedno radio w domu które pozwoliło mi na szybko sprawdzić działanie, działa spokojnie na kilka metrów (jak się trzyma telefon w ręku) tak to 1-2 metry bez problemu, zakłóca całkiem sprawnie sygnał już istniejących stacji więc bez problemu można ustawić częstotliwość jaką się chce.
Idealna sprawa do samochodu.
Jedynie co by mogli poprawić to dać dłuższego jacka bo, aby działało musiałem zdjąć futerał z telefonu.
@Froto: Ładnie, ja mam radio z USB to mi nie potrzebne, ale faktycznie wiele osób doceni gadżet. Napisz jak Ci się w praktyce w aucie sprawuje bo te z marketów to badziew niesamowity.
@Froto: a masz możliwość sprawdzenia tego w samochodzie? Miałem kiedyś podobne ustrojstwo w Ipodzie ale w samym samochodzie to działało fatalnie nie wiedzieć czemu. Antena była niby w szybie więc powinno być ok a tu lipa
@Froto: miałem kiedyś takie cholerstwo zasilane z zapalniczki w aucie i jakość była średnio dobra i dziadostwo już nie działa. Tu jest lepiej czy podobnie? Radio mam wbudowane od producenta samochodu i nie chce mi się babrać z wymianą :<
@piepia: Zasilane z baterii ładowanej przez USB (na ile starcza, nie wiem)
@ZmutowanaFrytkownica: Ja miałem dwa na USB, ale męczyło podłączanie telefonu, bo telefon podłącz kablem do transmitera, a transmiter wsadź do gniazda zapalniczki, tu tylko wpinasz, dajesz ON i tyle.
@remcon: @californication: @Pathlogan: @xshadows: Przesterowałem i tak jak @kontra pisał, lepiej wymienić radio w samochodzie, na dłuższą metę nie idzie wytrzymać przy tak słabej jakości dźwięku, bardzo duże zniekształcenia są przy wysokich tonach, ja będę używał sporadycznie, ale w samochodzie już wolę posłuchać zwykłego radia, albo wsadzić płytę.
Działa dobrze, mam jedno radio w domu które pozwoliło mi na szybko sprawdzić działanie, działa spokojnie na kilka metrów (jak się trzyma telefon w ręku) tak to 1-2 metry bez problemu, zakłóca całkiem sprawnie sygnał już istniejących stacji więc bez problemu można ustawić częstotliwość jaką się chce.
Idealna sprawa do samochodu.
Jedynie co by mogli poprawić to dać dłuższego jacka bo, aby działało musiałem zdjąć futerał z telefonu.
Kupiony 19:05 (ale w nocy to liczmy od 20.05)
Dostarczony 13.06
Link: http://www.aliexpress.com/snapshot/6097883792.html
Real photo: już dodane
#aliexpress #pokazzakupy
@ZmutowanaFrytkownica: Ja miałem dwa na USB, ale męczyło podłączanie telefonu, bo telefon podłącz kablem do transmitera, a transmiter wsadź do gniazda zapalniczki, tu tylko wpinasz, dajesz ON i tyle.