Wpis z mikrobloga

@Grysik: to dziwie się że jeszcze tu jesteś, polecam kupić wersję Gold, zawiera 2 dosyć spore DLC gdzie kilka godzin możecie pograć dłużej i jest mocno nastawione na współpracę typu "ok stoimy do siebie plecami i #!$%@? ile wlezie" ;D
@bekoz: Grałem jakiś czas temu w demo i chyba przyzwyczajenie do wersji na PC jakoś mnie od niej odrzuca.

@Liquid_Snake: Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi :)

@Kuriozal: Któreś konkretnie? Grałem w piratów z dziewczyną i chyba batmana z bratem, ale tylko demówki. Chyba dobra zabawa z tego co pamiętam, ale alkohol mógł mieć wpływa na opinię ;)
@iszacht: Nie pamiętam czemu sie na niego nie zdecydowałem. Grałem w COD black ops w trybie zombie i arcade i dało dużo zabawy. Grałeś może, da się znaleźć jakiś wspólny mianownik?

@Liquid_Snake: Zagram na pewno, bo właśnie zamawiam ;)
@dziobalica: to nie błąd, sciągasz grę którą masz na godzinę od momentu uruchomienia jej, jak ją wyłączysz po 2 min to zegar wciąż cyka, masz godzinę i nawet jak zdążyła byś przejść grę (co jest w tym przypadku nie możliwe) to dało by się, takie fajne dema daje Sony ()
@dziobalica: to jest jak to nazwali trial and unlock chyba, sciągasz całą grę a jak ci się spodoba to możesz zapłacić i odblokować całość nie tracąc postępu w grze, to jest przewaga nad zwykłym demem że nie musisz jeszcze raz grać od nowa :)
@Liquid_Snake: możliwe ;-) i wtedy cena za grę pojawi się dopiero po tej godzinie? Bo nie widzę ceny, a powinni raczej dać możliwość zakupu przed rozpoczęciem grania. W ogóle to dzięki za polecenie tej gry, strzelanka że split screenem to coś czego szukałam :-D
@dziobalica: Chyba się coś zmieniło po ostatniej aktualizacji, bo wcześniej było osobno do pobrania trial i full za kasę, a teraz jest pod jednym linkiem z paskiem wyboru wersji. Pełna za 59 w PSS + możliwośc darmowego triala.