#przegryw Dobrze widać dzięki ostatnim wpisom jaki stosunek mają normiki do tagu. Izolować się ale obśmiewać, dawać rady ale pogardzać, dawać rozwiązania na problemy których nie rozumieją. Każdy kto tutaj przyszedł i próbował "pomóc" swoimi radami jeszcze w tym samym wpisie potrafił obrazić tych którym chciał pomóc. A to dlatego że wcale nie na tym mu zależało chciał jedynie podbudować swoją kruchą samoocenę. Kiedy słyszą że komuś nie podoba się jego życie wpadają w złość gdyż nie zgadza się to z ich wyobrażeniem o świecie. Gdzie albo się uśmiechasz albo jesteś nienawidzony.
@t4f9oy55 To wy przegrywy nie rozumiecie problemów.
Najważniejsza sprawa staracie się być ekspertami w kwestiach i których nie macie pojęcia (np nornictwo, relacje międzyludzkie, kobiety itd)
Dodatkowo ten wpis idealnie pluje na ludzi z rakiem bo wy nie rozumiecie że wielu takich ludzi NIE CHCE umierać a ma świadomość że to nastąpi albo wprost z bólu i słabości to czują. Mają nadzieję że wyjdą choć czasami to tak naprawdę wypieranie faktu
@t4f9oy55: ten gościu to naczelny hejter przegrywow ja go mam na czarno
@KhalTanio: No a co sie dziwić skoro 80% materiału tutaj na tagu to sianie nienawiści, klepanie po plecach akceptująco najgorsze sprawy czy koloryzowanie wszystkiego, nie mówiąc o ignorowaniu problemów innych (czytaj: tylko przegryw ma problemy, inni nie mają takiego prawa)
@sylwke3100: Czyli musisz chcieć żyć bo inni też tego pragną.
@sylwke3100 Kto ci dał prawo mówić co może ich obrazić przez chociaż chwilę naprawdę o nich pomyślałeś? Myślisz że ktoś umierający w konwulsjach naprawdę by zwrócił na coś takiego uwagę? Ja widzę tutaj tylko ciebie wykorzystującego czyjeś cierpienie którego sam nie przeżyłeś.
@t4f9oy55: No to w takim razie kto wał dał prawo gadać o tysiącach rzeczy które tu poruszacie na tagu? Najczęściej polki i normistwo a skoro wiele z was siedzi w domu, ogranicza kontakty z innymi to skąd bierzecie wierzę i doświadczenie w kontaktach? No z zamkniętej tagowej bańki.
Myślisz że ktoś umierający w konwulsjach naprawdę by zwrócił na coś
@sylwke3100: Każdy tutaj ma swoje życie z własnymi doświadczeniami tu siedzą ludzie którzy trochę już przeżyli a w kontaktach między ludzkich wiele dobrego ich nie spotkało. Wypowiadasz się w temacie o którym nie masz pojęcia dla wielu brak kobiety to najmniejszy problem samotność, uzależnienia, wykluczenie, śmierć która zabrała rodzinę i przyjaciół ty tego nie widzisz. Bo w sumie czemu miało by cię to obchodzić? Ale w takim przypadku nie wypowiadaj
Dobrze widać dzięki ostatnim wpisom jaki stosunek mają normiki do tagu. Izolować się ale obśmiewać, dawać rady ale pogardzać, dawać rozwiązania na problemy których nie rozumieją. Każdy kto tutaj przyszedł i próbował "pomóc" swoimi radami jeszcze w tym samym wpisie potrafił obrazić tych którym chciał pomóc. A to dlatego że wcale nie na tym mu zależało chciał jedynie podbudować swoją kruchą samoocenę. Kiedy słyszą że komuś nie podoba się jego życie wpadają w złość gdyż nie zgadza się to z ich wyobrażeniem o świecie. Gdzie albo się uśmiechasz albo jesteś nienawidzony.
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-17 153248
Pobierz@t4f9oy55: dziękuję (。◕‿‿◕。)
Najważniejsza sprawa staracie się być ekspertami w kwestiach i których nie macie pojęcia (np nornictwo, relacje międzyludzkie, kobiety itd)
Dodatkowo ten wpis idealnie pluje na ludzi z rakiem bo wy nie rozumiecie że wielu takich ludzi NIE CHCE umierać a ma świadomość że to nastąpi albo wprost z bólu i słabości to czują. Mają nadzieję że wyjdą choć czasami to tak naprawdę wypieranie faktu
@KhalTanio: No a co sie dziwić skoro 80% materiału tutaj na tagu to sianie nienawiści, klepanie po plecach akceptująco najgorsze sprawy czy koloryzowanie wszystkiego, nie mówiąc o ignorowaniu problemów innych (czytaj: tylko przegryw ma problemy, inni nie mają takiego prawa)
@t4f9oy55: Nie
@lvbie_placki: No jak nie? Co drugi wpis obrażający kogoś, a to nornictwo a to polki a to kogoś tam.
@t4f9oy55: Czy ja kreuje się na ich obrońcę? Po prostu obrzydliwym jest takie wykorzystywanie czyjegoś cierpienia, nie mając o tym zupełnego pojęcia.
@lvbie_placki: Pół tego tagu żyje w bańce a kolejne zielonki które się tu produkują idealnie to pokazują.
@t4f9oy55: No to w takim razie kto wał dał prawo gadać o tysiącach rzeczy które tu poruszacie na tagu? Najczęściej polki i normistwo a skoro wiele z was siedzi w domu, ogranicza kontakty z innymi to skąd bierzecie wierzę i doświadczenie w kontaktach? No z zamkniętej tagowej bańki.
@t4f9oy55: Wiele razy próbowałam tłumaczyć różne rzeczy i nigdy nikogo nie obraziłam, za to mnie obrażano wiele razy ¯\(ツ)/¯