Aktywne Wpisy
cornel9192 +357
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
wojciech-kozakiewicz +220
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeglądałem ofertę Decathlonu, ale ciężko jest mi ocenić, które będą dobre na start. Podobno wysoki drop jest ważny dopóki nie nauczy się poprawnej techniki biegu. Na co jeszcze zwrócić uwagę?
Wiem, że takich tematów było w przeszłości już sporo, ale wszystkie polecane modele (Kiprun Long 2, Kiprun KS Light) są obecnie niedostępne.
#bieganie
Albo wroc so domu i poszukaj na necie tego modelu taniej.
Nie zwracaj uwagi na drop, na pronacje, sracje i dupacje. Njwazniejsze zeby nic nie uwieralo, obcieralo i nie bolalo. Bo uzywek nie zwrocisz, a mozesz sie skutecznie zniechecic znaim ci sie buty rozbija, o ile w ogole rozbija.
Jak
Jak zdejmiesz razem ze skarpeta pierwszy paznokiec, to sobie przypomnisz co jakis zjeb na wykopie pisal (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A tak serio, noga lekko puchnie podczas wysilku, dwa ze w okresie zimowym, grubsza skarpeta sie przyda. Te 0,5 numeru wieksze, to moim zdaniem absolutne minimum.
Szukaj na zalando albo eobuwie. Patrz też na rozmiar wkładki a nie numer buta bo u różnych producentów to różnie wypada.
@Snakeyes: Jeśli chcesz robić po 3 km dwa razy w tygodniu, to pewnie nie ma to istotnego znaczenia. Jednak czym większy dystans będziesz pokonywał, tym jest to istotniejsze, aby byty były większe.
@Snakeyes: nadaje sie, tylko tu kazdy ci poleci co ma, mial, albo chce kupic.
Tak samo bym pod dyskusje poddawal hoki jako buty na start, bo to jest specyficzny but i budowa. Juz pomijajac nawet absurdalna cene w