@BardzoMalaZaba: To całą noc zagospodarowaną masz na różne rzeczy, też bym sobie w coś pograł ale od dawna kompletnie mi się nie chce w nic grać. Podziel się prażynkami lepiej. (╭☞σ͜ʖσ)╭☞ @ramotka: Zakochan? @Karton_bez_szkla: To jakaś parafraza do domowych czynności czy serio? xD @Ja_tutaJ: Te czołgi? Ciekawe to? Widziałem to tylko na reklamach. Mnie też
@BardzoMalaZaba: Wpół do 4 to idealna pora na przymus kopulacji. Jeśli kojarzysz pastę o malarzu to możesz simsom zafundować tę atrakcję. xD @Ja_tutaJ: Czyli rozreklamowane byle co. Może w coś fajniejszego spróbuj?
@chlodna_kalkulacja: znam, ale nie chce mi się zaczynać gry od nowa xD przydałyby się jakieś opcje przypinania simsow do łóżek kajdankami albo pokój jak z 50 twarzy greya. Idealna porą xD
@BardzoMalaZaba: Obawiam się, że takie rzeczy to mogą być dostępne jedynie w jakichś modach do ściągnięcia. xD ale swoją drogą, ciekawe, że takie pomysły Ci przychodzą do głowy w simsach. xD
@chlodna_kalkulacja: czasami tak mam xD no właśnie są jakies mody bo sprawdzałam, ale już dzisiaj nie będę pobierać. Zaraz zamykam kompa i idę do łóżka xD
@Kubanczyk92: Ile synek już ma? @PorzeczkowySok: 500k subów i pierwszy raz widzę ten kanał, dziwne... @Ja_tutaJ: Ciężko na szybko mi coś doradzić, zwłaszcza, że przysypiam powoli. xD @BardzoMalaZaba: Tylko z tymi modami też trzeba uważać, bo może gra crashować ponoć. Ja już się położyłem właśnie i powoli odpływam w sen. @Karton_bez_szkla: Czyli serio. Nic tam nie stuka, nie puka w ciemnym dużym
@ramotka: Zakochan?
@Karton_bez_szkla: To jakaś parafraza do domowych czynności czy serio? xD
@Ja_tutaJ: Te czołgi? Ciekawe to? Widziałem to tylko na reklamach. Mnie też
@Ja_tutaJ: Czyli rozreklamowane byle co. Może w coś fajniejszego spróbuj?
@chlodna_kalkulacja: konkrety?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PorzeczkowySok: 500k subów i pierwszy raz widzę ten kanał, dziwne...
@Ja_tutaJ: Ciężko na szybko mi coś doradzić, zwłaszcza, że przysypiam powoli. xD
@BardzoMalaZaba: Tylko z tymi modami też trzeba uważać, bo może gra crashować ponoć. Ja już się położyłem właśnie i powoli odpływam w sen.
@Karton_bez_szkla: Czyli serio. Nic tam nie stuka, nie puka w ciemnym dużym