Wpis z mikrobloga

#wot #worldoftanks Ktoś mi wyjaśni jak to jest z tym doświadczeniem? Usłyszałem kiedyś, że jak ktoś zdobywa medal to dostaje doświadczenie tak, jakby jego drużyna wygrała, mimo że przegrała. Czy to prawda?

Bo jeśli nie, to znaczy że po prostu jestem OP i zdobyłem więcej doświadczenia przegrywając niż najlepszy gracz z przeciwnej drużyny :D IS3 stronk tenk
queerlord - #wot #worldoftanks Ktoś mi wyjaśni jak to jest z tym doświadczeniem? Usły...

źródło: comment_PFMrnM29kU1Dr35D1M4aigq7sePcFH65.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@Suszi88: Dla jednych to znak, aby mi #!$%@?ć. A dla innych, że można ze mną pogadać na konkretne tematy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@komeniusz: Bo jakoś nigdy wcześniej nie zauważyłem dużej ilości doświadczenia przy zdobyciu medalu i jednoczesnej przegranej w dobrym meczu. Dopiero ta bitwa dała mi do myślenia. A może jak bym wygrał to by było 2200? xD

@Losiuu: Większość pocisków
  • Odpowiedz
@queerlord: W drugiej zakładce wyświetla zawsze tylko bazowy XP bez bonusów itp. Kiedyś było inaczej i bonus za medal po przegranej bitwie się w niej wyświetlał ale teraz to zmienili. Teraz wszystkie bonusy są podliczane w trzeciej zakładce i tam masz już dodany bonus za medal. Wotreplays po prostu od razu sumuje wszystko i niewyszczególnia tak jak to jest w kliencie gry. A bitwa była na tyle dobra, że się
  • Odpowiedz
@queerlord: na pierwszym screenie masz expa bez bohaterskiego oporu, czyli tak, przegrywając bitwę wciąż zrobiłeś więcej doświadczenia od najlepszego gracza z wrogiej drużyny. Z bonusami za medale masz 1773: gdybyś wygrał, zdobyłbyś ok 1,8 k xp.
  • Odpowiedz
@queerlord: w głównym podsumowaniu bitwy pokazane jest chyba tylko bazowe doświadczenie, bez premki, bez multiplikatora za pierwszą wygraną dnia i chyba też bez bohaterskiego oporu... W indywidualnym podsumowaniu powinieneś mieć te 1700 expa.

Dokładnie jak koledzy napisali :)
  • Odpowiedz