@Myszka_ dla mnie to będzie jakaś namiastka bliskości z moja eks, później po wszystkim pewnie jeszcze wspólnie we trójkę pogodamy jak się z tym czujemy i będę zadowolony
@Myszka_ zawsze mówiła że nie jest na to gotowa, że nie chce podejmować pochopnych decyzji bo jednak seks dla niej jest bardzo ważny i tak mijały miesiące bez skonsumowania związku a później mnie rzuciła, o dziwo jak spotkaliśmy się we trójkę ja, moja eks i jej chłopak i jak sobie trochę popiliśmy jej chłopak wyznał mi że zaliczył ja po 3 tygodniach od pierwszej randki
@Kkdante: masz wyjątkowo mocną psychikę, możesz znieść największe upokorzenia i walić sobie jeszcze do tego konia ( ͡°͜ʖ͡°) udanego spotkania we trójkę
@Thorrand wiem że bardziej cię nie przekonam ale sytuacja jest legit i właśnie dzisiaj wieczorem będę to robić, trochę się cykam jak to wszystko pójdzie
@ToMnieTuJutroNieBedzie: jeśli nie bait to albo chłop odwiedzi w końcu psychologa albo skończy marnie. Utkwił we friendzone, potem znalazła lepszego, więc dostał kopa. A teraz ma nieprzepracowane fantazje.
Komentarz usunięty przez autora
@Kkdante: xD nie idź tam, zwał sobie w domu, zachowaj resztki godności
@Kkdante: co zobaczyć, jak inny bierze to czego tobie nie dała? Jesteś masochistą
@Kkdante: aha, jak tak to idź i baw się dobrze xD nam pytanie, dlaczego nie było seksu gdy byłeś z nią w związku?
Chłop trolluje, a Ty się łapiesz.
Tzn. nie dziwię się, gdy ja to przeczytałem to też mnie #!$%@? wzięła, bo na pewno tacy ludzie gdzieś istnieją :D
Ale przegryw i brak godności xD