Wpis z mikrobloga

Po czym poznać ruską onucę? Na przykład po tym że nie szanuje naszego narodu i kraju pisze "Polska" i "Polak" z małej litery ale jak przychodzi do pisania o rosji to już nawet przymiotniki pisze z dużej. O tym że manipuluje, kłamie, nie odpowiada na zadane pytania mimo że sam wymaga odpowiedzi to tylko wspomnę krótko.

#ruskieonuce #bekazlewactwa
aarahon - Po czym poznać ruską onucę? Na przykład po tym że nie szanuje naszego narod...

źródło: zzzzzzzz2

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@aarahon: W sumie to masz rację. Popełniłem dosyć sporą gafę językową, za którą wszystkich pokrzywdzonych serdecznie przepraszam. Dziękuję także za cenną nauczkę na przyszłość, ale jak to mówią: "Nikt nie jest doskonały". Szkoda tylko że mnie nie zawołałeś.
  • Odpowiedz
  • 0
W sumie to masz rację

@przemyslaw-maczka: pisząc cokolwiek uważam że mam rację i tej racji mogę bronić. Jeśli nie jestem czegoś pewny i wiem że nie jestem w stanie tego obronić to od razu piszę iż jest to moje przypuszczenie. W twoim wypadku natomiast nie można tego tłumaczyć zwykłą gafą, błędem. Było to działanie celowe a mogę to stwierdzić na podstawie prostego dowodu - w następnym swoim komentarzu , po
  • Odpowiedz