Skoro już fantazjujemy o gali na narodowej, to dorzućmy fantazje o karcie:
1. Boxdel vs Natan 2. Ferrari vs Polak [MMA no limit + miecze świetlne jak za długo stypa) 3. Denis vs Szpilka A) Denis vs Bu B) Diablo vs Szpilka 4. Adamek vs Kasjo A) Adamek vs Mamed 5. Tybori v Pasternak A) Alan v Pasternak B) Kasjo vs Tybori 6. Strachu vs Nikola 7. Muran vs Ekiert A) Muran vs Tancula B) Muran vs Strachu 8. Linkiewicz vs Owczarz 9. Tuszol/Wronek vs ktoś
Dałem jeszcze pradopodobne warianty. Zapomniałem o kimś kto powinien być na karcie? #famemma
@RafDan: Najman vs Kasjo Alan vs Ferrari Muran & Ryta vs Tańcula & TBA Wielki Bu vs Don Diego (chętnie bym zobaczył, ale możliwe, że nie pod każdego gust) z walk kobiet to chyba tylko Brodnicka - Piątkowska
@RafDan: Gamrot vs Norman Parke (rękawice 20oz, boks) Tomasz Adamek vs Diablo (K1) Wronek vs Azdus Bandura vs Wampir (Boks, rękawice 32oz) Tańcula vs Wiewiór Daro vs Guzik (zadymiarska waleczka, daro zrób łaaaa dla widzów haha) Ewa Piątkowska vs Brodnicka (K1, Rękawice 16oz)
1. Boxdel vs Natan
2. Ferrari vs Polak [MMA no limit + miecze świetlne jak za długo stypa)
3. Denis vs Szpilka
A) Denis vs Bu
B) Diablo vs Szpilka
4. Adamek vs Kasjo
A) Adamek vs Mamed
5. Tybori v Pasternak
A) Alan v Pasternak
B) Kasjo vs Tybori
6. Strachu vs Nikola
7. Muran vs Ekiert
A) Muran vs Tancula
B) Muran vs Strachu
8. Linkiewicz vs Owczarz
9. Tuszol/Wronek vs ktoś
Dałem jeszcze pradopodobne warianty. Zapomniałem o kimś kto powinien być na karcie?
#famemma
Najman vs Kasjo
Alan vs Ferrari
Muran & Ryta vs Tańcula & TBA
Wielki Bu vs Don Diego (chętnie bym zobaczył, ale możliwe, że nie pod każdego gust)
z walk kobiet to chyba tylko Brodnicka - Piątkowska
Tomasz Adamek vs Diablo (K1)
Wronek vs Azdus
Bandura vs Wampir (Boks, rękawice 32oz)
Tańcula vs Wiewiór
Daro vs Guzik (zadymiarska waleczka, daro zrób łaaaa dla widzów haha)
Ewa Piątkowska vs Brodnicka (K1, Rękawice 16oz)
Lepsze?
@RafDan: ale bym się śmiał jakby Linkiewicz jej #!$%@?ła