Wpis z mikrobloga

Pytanie do meskiej czesci spolecznosci - brat niedlugo ma 40 urodziny - co mu kupic?
Pracuje w budowlance,hobbystycznie uprawia ogrod (warzywniak) do tego ma fiola generalnie na punkcie kwiatow ogrodowych - ma ich multumw ogrodzie. Jezdzi motorem i lubi klasyke horrorow.

Znalazlam drabine teleskopowa - z (w sumie bajerem) funkcja poziomowania bezpiecznego ustawienia...ale fajnie sie sklada i nie zajmuje duzo miejsca - wiec mozna ja wrzucic do bagaznika zwyklego auta ( po rozlozeniu 3,81 m ). Nie wrzucam firmy zeby nie bylo robienia reklamy - myslicie,ze dobry prezent czy macie moze inny pomysl ?
Riannon86 - Pytanie do meskiej czesci spolecznosci - brat niedlugo ma 40 urodziny - c...

źródło: drabina

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@Riannon86: Fajna opcja, ale ona nie ma chyba rozkladania, w sensie wiesz, musi byc o cos oparta. Jak juz to kup taka co moze stac samodzielnie. Ciezko powiedziec czego mu brakuje. Moje jakies faje ciuchy robocze Straussa np. spodnie 2 w 1 odpinane na lato? Jesli ma elektronarzedzia, to moze cos co sie zuzywa? Wiertla / akumulatorki dodatkowe. W ostaecznosci bon do casotramy/leroya.
  • Odpowiedz
@Riannon86: Nie wiem kurcze czy miałbym zaufanie do takiej drabiny, w sensie czy się nie rozpieprzy szybko. Jeżeli często korzysta z takich rzeczy to rzeczywiście zastanowiłbym się nad taką Krause, może nie teleskopową, tylko przegubową, składana na 4 części więc trochę mniej kompaktowa, ale za to jest to fest sprawdzony sprzęt, bardziej wielofunkcyjny, może robić za wyższą dwuczęściową albo za podwyższoną platformę itd.
  • Odpowiedz
@Riannon86: cięzko sie z tobą rozmawia jakbyś był pijany albo naćpany, jak zaproponowałem jako przykład zegarek to nie napisałeś że to nie w jego typie tylko zapytałeś: "to co polecasz" więc w domysle zrozumiałem ze zegarki też mogą być i dałem ci linki, na co ty dopiero potem odpisałeś ze to nie w jego typie... chłopie.....
  • Odpowiedz
  • 0
@AAAAAPsik: sorki nie doczytalam - ale to nie od razu znaczy,ze jestem pijana czy nacpana ( ty npciagle nie zauwazasz,ze uzywam zenskich koncowwek - wiec nie tylko ja niedokladnie czytam ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ) a ja Ci nie zarzucam od razu uzywek
  • Odpowiedz