Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +802
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
krzaczor93 +136
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Od wczoraj (niedziela 14.04) nie dam rady wynająć Traficara w Krakowie. "Problemy techniczne, spróbuj później".
Jest poniedziałek i nadal nie działa. Musiałem jechać busami do roboty (samochód mam u mechanika).
Czy ktoś mógłby potwierdzić, że też ma tak samo albo może to tylko u mnie.
Jeśli to awaria to może ktoś coś wie kiedy naprawią?
Niedawno widzę że była jakaś awaria parę dni temu.
PS. Piszę tu bo nie wiem gdzie to można sprawdzić.Infolinia chyba tylko?
bitch, please, nie zachowuj się jak 5 latek bojący się pani na infolini. Po prostu dzwoń. +48 123 000 330