Wpis z mikrobloga

#przegryw tyle rzeczy moge robić na neecie a ja siedze , scrolluje caly dzien i sie zastanwaim kto mi ukradł wolną wolę ... jakies tam proby produktywnego spedzania czasu co chwile podejmuje , nwm spacery , ksiazka , jakis trening ale wychodzi tak ze robir to raz na tydzien ,raz na miesiac a potem wcale , bez sensu
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KolegaSzlugacy: ja juz sie #!$%@? zyciowo, ale jakbym mial teraz szanse, to bym probowal sie zmusic do robienia rzeczy ktore uwazam za dobre - po prostu patrzac na zycie w kategoriach sukcesu/porazki czy chodzi o pieniadze, zdrowie, ludzi czy inne kwestie, chociaz ja mam troche inne definicje sukcesu w roznych sprawach. Ale ja mam osobowosc schizoidalna i ogolnie jestem pusty i prawie nic mnie interesuje a prawdziwego zycia nienawidze.
Np.
  • Odpowiedz
@starykuc: pewnie tka, latwo mowic, trudniejj zrobic. ale to co sie ze mna stalo to juz nie ma slow zeby opisac, ja nawet nie moge wchodzic na forum dla ludzi z mega depresja i #!$%@? zyciem bo oni wszyscy maja sytuacje 100x lepsza niz ja, to sie we lbie nie miesci xd
najlepiej sie nie zmuszac tylko miec jakas motywacje, ale jak sie nie ma, to zostaje dyscyplina
  • Odpowiedz
@KolegaSzlugacy po co ty se narzucasz obowiązki #!$%@? miej po prostu mierz siły na zamiary taki się urodziłeś i już większość ludzi książki w życiu nie przeczyta a tacy co coś osiągają to jeden pewnie na miliony
  • Odpowiedz