Aktywne Wpisy

Co lepsze za 100 tysięcy
- Nowy kompaktowy samochód KIA 73.3% (291)
- 15 letnia klasa premium BMW 26.7% (106)

Uuroboros +10
nie chce mi się już oglądać p---o a gram już tylko w stare gry. Rutyna to moje całe życie a wyprawa do zoo ciągnie mi się już drugi rok.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Turcja ogłasza operację wojskową w północnym Iraku - Tureckie Ministerstwo Obrony. Celem operacji jest walka z zakazaną w kraju Partią Pracujących Kurdystanu.
Sześciu tureckich żołnierzy zginęło dziś w nocy w północnym Iraku. Według tureckiego prezydenta Erdogana, żołnierze zginęli w ataku "bojowników PKK". Dziś ogłosił, że "Ankara nie będzie tolerować obecności podmiotów terrorystycznych w północnej Syrii i Iraku".
Sześciu kolejnych Turków zginęło w starciu z bojownikami PKK w dzielnicy Claw Castle. Według doniesień, trzynastu Kurdów zostało wyeliminowanych przez turecką armię w wyniku wymiany ognia.
źródło: 1000005569
PobierzPowoli wkraczamy w 3 wojnę światową └[⚆ᴥ⚆]┘