Aktywne Wpisy
whitewolfik +202
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
kotka-a 0
"a Fijolek od 2 lat tłumaczy plebsowi że rząd zabrał pieniądze i nic nie może zrobić" bo to akurat prawda, w 2019 "polski lad" zabrał samorządom ~5 procent przychodu z PIT.
Tutaj masz info odnośnie Chemłma, czyli województwo Czarnka: "Przewidujemy, że w roku 2023 roku stracimy z dochodów PIT około 30 mld zł. Koszty rosną, a dochody samorządów się zatrzymały." (https://oko.press/samorzadowcy-30-mld-polski-lad-biezace-wydatki)
"inne miasta robią inwestycje za setki milionów" -
Czy okragla kladka w centrum nie byla potrzebna? Czy trakotwac ja wg ciebie jak upgrade czy nowa inwestycje? A czy zamiast remontu stadionu albo basenu na Matuszczaka (bez wsparcia unii euorpejskiej) wolalbys aby powstalo cos nowego a tamte rzeczy upadly do reszty ?
Ogolnie nie chce dywagowac na temat tego czy Ferenc albo
@DrCieplak: nie ma. Najgorszy wybór z możliwych. Przy całej mojej antypatii do PiSu
Przecież to najlepszy argument, warszawa z sct od dupiarza "bo nie z pis" pozdrawia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Teraz wygrał Fijołek, bo tylko on mógł pokonać pisowski beton.
Niestety trzeba wybierać mniejsze zło.
Wiesz ile Fijołek zarabia?
Za taką kasę chcesz zobaczyć sprawnego managera do zarządzania miastem?
Śmiech na sali.
To nawet nie jest tygodniówka dla osoby, która ogarnia nowoczesne zarządzanie.