Aktywne Wpisy
Iskaryota +372
Samorządy miejskie powinny dokręcić śrubę psiarzom w postaci większych podatków, te marne 150 zł rocznie (które płaci pewnie 1/4 posiadaczy) nie są w stanie zniwelować kosztów sprzątania i naprawy zniszczeń jakie wyrządzają te czteronogie, jakby tu nie patrzeć szkodniki w mieście. Ulice obsrane, śmietniki wypełnione workami z gównem, bramy, płoty i znaki drogowe skorodowane od szczochów, a na osiedlach wydaje się, że do mieszkania czy domu psa dają w gratisie z kredytem
qyk +395
pytanie może głupie ale nie wiem. Jak wygląda zużycie prądu przez takie sprzęty? Zamrażarki dużo żrą prądu? Chodzi mi po głowie wstawić sobie taką gdzieś, może do łazienki nawet, mieszkam w bloku. Urodziłem się na wsi i znam tam dużo ludzi, wiąże się to z tym, że dostaje czy też kupuje po taniości dużo dobra, króle, gęsi, kaczki, pecłonki, etc, co jakiś czas świnio bicia są.
Mroził by se człowiek i zawszę coś miał dobrego.
https://www.klarstein.pl/AGD/Lodowki-i-zamrazarki/Zamrazarki/Iceblokk-100-zamrazarka-skrzyniowa-wolnostojaca-100-l-75-W-F-czarna-100-Ltr-Czarny.html
Niby dużo niby nie dużo
Zużycie prądu przez zamrażarkę, czy lodówkę podawane przez producenta jest w rzeczywistości o 50-100% wyższe. Gnoje oszukują tak samo jak ze spalaniem samochodów.