Aktywne Wpisy
mefju1 +1102
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +282
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Karina Bosak poza sejmem o 1 głos na rzecz Joanny wWichy z lewicy; konfederacja 51 508 głosów, lewica 51 509, partie walczyły o ostatni mandat z okręgu podwarszawskiego XDDD
Na stronie PKW pokazuje że zliczyli już 100% głosów #polityka
@Redux: Parytety na listach. Pewnie nie spodziewali się że wejdzie, bo konkurowała z Korwinem na liście.
przecież lista konfy ma tam 51 573 a lewicy 51 556
wg: https://danieljanus.pl/wybory2023/ :
Okręg 20
https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30311442,karina-bosak-dostala-sie-do-sejmu-zona-lidera-konfederacji.amp
Prawnik, absolwentka Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, Centrum Prawa Amerykańskiego Uniwersytetu we Florydzie F.G. Levin College of Law i Uniwersytetu Warszawskiego oraz programu European Advocacy Academy w Brukseli, analityk Instytutu na Rzecz Kultury Prawnej Ordo Iuris, Dyrektor Centrum Wolności Religijnej. Doświadczenie zdobywała pracując
wieści tak wspaniałe, że nawet nie będę sprawdzał ich prawdziwości xD