Wpis z mikrobloga

#hotelparadise co do Patryka to taki Judasz z niego że ja nie mogę. Nawet bym miała na to stosowny mem ale nie chce obrażać uczuć religijnych. Kolejna rzecz to najazd na Jacka jak on mógł rozbić najmocniejsza parę. Przecież najmocniejszej pary nie można ruszać tylko dac im dojść do finału. No banda debili.
  • 12
  • Odpowiedz
  • 33
@Wojko mam wrażenie że ludzie 20 plus w dzisiejszych czasach mają jakieś spaczone osobowości, tzw Gen Z, oczywiście nie wszyscy. @Kakarot_Z Jacek obnażył że okiem swiezaka to nawet nie była mocna para tylko dwójka znajomych robiących razem trening. A te lamenty Mongolki jakby Krzysiur conajmniej umarł to serio, dałaby sobie siana.
  • Odpowiedz
@Lolek1011: moim zdaniem w takich przypadkach produkcja powinna ich przywoływać do porządku i przypomnieć zasady hotelu, szczególnie w momencie gdy jest najazd na uczestnika za to że postąpił zgodnie z regułą programu. Kurła smarki na koloniach lepiej ogarniają zabawy w grupach niż banda "doświadczonych" życiowo ludzi, i to jeszcze na świeczniku jakim jest TV
  • Odpowiedz
  • 14
@Kakarot_Z stary ale w tym problem ze produkcja tego show też jest #!$%@?, el dupsi wrzucała storke jak przeżywała ona i inni z produkcji że Krzysiur odpadł. Nosz kurde wioska straciła Papę Smerfa xD
  • Odpowiedz
@Lolek1011: ale pod jakim kątem Krzysiek z tori byli najsilniejsi bo zawarli pakt, że idą razem do finału? Przeciez miedzy nimi nie było żadnego uczucia i nawet nie było szans żeby się pojawilo
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: ale trochę zabawy mogliby przejąć z takiej postawy jak w HP z Bibi. Oni akurat faktycznie byli słodko pierdzący ale ogólnie można było się dużo pośmiać. No i widać tam było, że ekipa się raczej lubi. Tak bardziej rajsko było ;))
  • Odpowiedz